Kärlek

Paret gifte sig – 18 timmar senare dog bruden

Annons
av nuntium
2 januari, 2018
Annons

Heather Lindsay bytte ringar med sin make – dagen efter avled hon. Lindsay var rädd över att hon inte skulle överleva sin bröllopsdag. Men tack vare familjen och vännerna så blev det möjligt för paret att byta ringar innan hon avled.

Paret kommer från Connecticut i USA. Under 2015 träffades Heather Lindsay och David Mosher under en dansklass och blev kära, rapporterar Daily News.

Annons

Men mot slutet av året, närmare bestämt den 23 december 2015 fick Heather ett väldigt tungt besked. Hon hade drabbats av bröstcancer.

Paret som var förälskade i varandra blev förkrossade av det hemska beskedet. Det dröjde inte länge innan David gick ner på knä och friade till sitt livs kärlek.

Paret planerade att byta ringar med varandra den 30 december 2017.

– Hon var så hoppfull. När vi pratade om det, kändes det aldrig som att det här skulle bli slutet, berättar Heathers vän Christina Karas till WFSB.

Men plötsligt så blev Heathers tillstånd försämrat. Hon erkände för Christina att hon var orolig för att hon inte skulle överleva till den dagen som bröllopet skulle hållas. Men det var då som familjen, vännerna och läkarna var snabba på att agera.

Bara två dagar innan julafton blev Heather förd till sjukhusets kapell för att få gifta sig med mannen i hennes liv. 18 timmar efter att bröllopsceremonin hade hållits så avled Heather av sin cancer.

Brudtärnan var Christina och hon tog även flera foton tillsammans med sina vänner. Bilderna har sedan publiceras på nätet och nu har Heathers sista tid i livet spridits över hela världen.

– Det påminner mig om någon som går över mållinjen efter ett maraton, säger David Mosher.

– Det där ögonblicket var verkligen: ”Döden, jag är inte rädd för dig! Jag är så kär och jag kommer att fira den kärleken nu”, säger Christina.

Heather begravdes under lördagen, dagen för hennes planerade bröllop.

Se klippet här under:

Annons
Dela på Facebook