Kändisar

Flygdramat för kändisarna efter bröllopet – ”Just nu var vi tvungna…”

Annons
av nuntium
9 september, 2019
Annons

För två år sedan på ön Vis utanför fastlandet i Kroatien, friade artisten Måns Zelmerlöw till den brittiska skådespelaren Ciara Janson. I helgen sa de ja till varandra på samma ställe som frieriet ägde rum. De är nu man och hustru. Flera kändisgäster var bjudna och på plats vid bröllopet och för vissa av dem blev det en dramatisk hemfärd till Sverige igen. Planet blev först försenat – sedan tvingades det nödlanda…

I helgen gifte sig artisten Måns Zelmerlöw, 33, i Kroatien. Några kända namn som stod på gästlistan var Carola Häggkvist, 53, Oscar Zia, 22, Sarah Dawn Finer, 37, och Per Andersson, 42. Det var också några av de som inte fick den hemresa de hade förväntat sig. Planet som skulle avgå från Split var försenat och planet som var påväg till Kastrup i Köpenhamn var tvunget att nödlanda i Berlin.

Annons

Nödlandningen var tvungen att ske på grund av ett sjukdomsfall. Detta gjorde att flera av gästerna från bröllopet missade sitt anslutningsflyg och var tvungna att övernatta i Berlin. Per Andersson, 42, tog in på hotell och till Expressen säger han:

”När vi skrev in adressen till GPS:en så blev det fel, den ledde oss till en kyrkogård” säger han till tidningen.

Carola Häggkvist, 53, delade med sig av sin hemresa på hennes sociala medier för den som ville följa den.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Carola Häggkvist (@carolaofficiell)

”Just nu var vi tvungna att gå ner oplanerat i Berlin i en nödlandning med god utgång men nu har vi definitivt missat alla connecting flights till både Sthlm och Trondheim dit jag var påväg ikväll. Men jag hinner med konserten imorgon ändå. Får ev hoppa över soundcheck troligen.”

För den som följer henne på instagram kunde man se att Carola han i tid till sin spelning. Under söndagen fyllde hon år och fick fira genom att flyga hem till Stockholm igen.

”Time to fly again. Så glad att få fira lite soft idag när jag landar”.

Annons
Dela på Facebook