WTF

Övervakningskameran på Apoteket hoppar plötsligen igång – se det som fångas på filmen. Kusligt!

av nuntium
8 januari, 2018
Annons

Ett spöke är enligt folktro och parapsykologi en avliden persons ande, själ eller immateriella skuggbild. Det finns fullt med spöken och spökhistorier kring oss. Men om man väljer att tro på dessa eller inte är upp till var och en av oss.

Spökhistorier har berättats lika länge som människans olika kulturer har funnits. Berättelserna bygger på idén att det finns ett liv efter döden och att människans själ eller ande vandrar vidare. I en spökhistoria återvänder anden av olika anledningar. För de människor som möter anden känns det onaturligt och ofta otäckt, och därmed har historien gett effekten av rysningar.

Annons

Spökhistorier är oftast menade som ren underhållning, men det finns också en stor mängd människor som säger sig ha upplevt möten med spöken på riktigt. Faktum är att spöken kan vara det vanligaste fenomenet av alla.

Ett typiskt spökfenomen kan vara knuten till en särskild plats, vanligen ett hus, där folk ser skepnader av människor och hör underliga ljud. Spöksynerna kan se ut på en mängd sätt; ibland känner man igen spöket, ibland verkar figuren vara klädd i ålderdomliga kläder, ibland är skepnaden suddig eller genomskinlig och ibland rör det sig om ljusfenomen. Ljud man hör kan vara knackningar, fotsteg, röster eller märkliga susningar.

Hur det faktiskt ligger till är förmodligen någonting som vi människor alltid kommer vara oense om.

Videoklippet här nedan är från en övervakningskamera som sitter installerad på ett apotek i Egypten. Efter att det hänt flera mystiska saker så började ägaren kolla igenom övervakningskamerorna och det var då han såg det läskiga på övervakningsfilmen.

Till en början händer det inte så mycket men sedan så följer det en rad olika saker som det inte finns någon vettig förklaring till. Klippet är kusligt och om den är äkta eller inte får du avgöra själv.

Se klippet här nedan:

Äkta eller fake? Dela gärna klippet med en vän och se vad din vän tror!

Dela på Facebook

Annons