Kvinnan ledsnade på sitt trötta utseende – 3 timmar senare känner vi knappt igen henne

Publicerades den 12 mars, 2018

Susan var trött på sitt gråa, lockliga hår. Hon bestämde sig för att göra någonting åt det och sökte därför hjälp hos en frisör som hon vet är otroligt duktig på det han gör.

För att ta sig till just den här frisören blev hon tvungen att resa hela vägen från Wisconsin till frisörsalongen The makeover Guy: Christopher Hopkins. Hennes syster följde med som sällskap på resan.

Eftersom Susan hade sett tidigare arbeten som just den här frisören hade gjort så kände hon sig i trygga händer.

Christopher fick väldigt tydliga instruktioner från Susan: Han var inte tvungen att ta hänsyn till längd, färg eller stil så länge hon fick känna sig vacker igen!

För att förstå hur Susan ville ha det så intervjuade han henne lite kort. Han ville höra hur hon kände och tänkte och vad hon hade för önskningar.

Hennes gråa hår gjorde så hennes smittsamma leende försvann bort, trots att det var där. Det var precis som att en filt lade sig över det och dolde det.

Det var av den här anledningen som Christopher fick fria händer att göra det han ville med håret, så länge det blev bättre än det var idag.

Det självklara valet för Christopher var att ge henne en ny hårfärg. När han sedan hade valt den så var det bara att börja klippa.

Susan hade ingen aning om vad Christopher hade för plan men en sak var säker: Förvandlingen skulle göra henne oigenkännlig.

Slutresultatet är verkligen glamoröst och det här hade hon inte förväntat sig. När hon kollar sig i spegeln efter den otroliga förvandlingen så kan hon knappt tro sina ögon.

Titta själv på resultatet i videoklippet här nedan. Förbered dig på en helt ny kvinna.

Se klippet här:

Visst var hennes nya frisyr och hårfärg fin? DELA gärna detta klipp med dina vänner.

Glöm inte bort att klicka på ”gilla”-knappen om du inte redan har gjort det.


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


Bilden på tightsen får alla att skratta – ser du vad som gått helt fel?

Slipp myggen i sommar med geniala fällan: Bygg den med 3 ingredienser alla har hemma

Familjens tvättmaskin går sönder – se vad som tar sig ut därifrån

Efter att ha läst det här kommer du aldrig vilja duscha i varmvatten igen