Nyheter

Nu söker Gunilla Persson en svensk assistent — som är bra på dator. Är du den hon söker?

av nuntium
6 april, 2018
Annons

Under torsdagskvällen så laddade Hollywoodfrun Gunilla Persson upp en jobbannons på Instagram där hon letar efter en svensk assistent. Nu har du alltså chansen att få arbeta åt Gunilla.

Gunilla söker någon som vill bli hennes assistent, men hon har vissa krav. Du måste vara kvinna, prata svenska och vara bra på dator samt andra tekniska saker.

Annons

I annonsen som hon publicerade på Instagram skriver hon följande:

”Alla ni kvinnor som är i Los Angeles, titta hit! Jag behöver en assistent som är bra på dator och som är bra på andra tekniska saker.

Jag söker även en medhjälpare som kan assistera min mammas vårdgivare medan jag är hemma och filmar i Sverige.

Finns det några svenska, norska eller finska (som talar svenska) tjejer som bor här och som kan assistera mig och min mamma? Hör av er snälla till gillaswede@aol.com”

Alla ni kvinnor som är i Los Angeles, titta hit! Jag behöver en assistent som är bra på dator och som är bra på andra tekniska saker. Jag söker även en medhjälpare som kan assistera min mammas vårdgivare medan jag är hemma och filmar i Sverige. Finns det några svenska, norska eller finska (som talar svenska) tjejer som bor här och som kan assistera mig och min mamma? Hör av er snälla till gillaswede@aol.com

Ett inlägg delat av Gunilla Persson (@thegunilla)

Med andra ord så är det alltså inte bara ett jobb som finns ledigt i Los Angeles. Ifall du passar in på ovan beskrivning så passa på att skicka in din ansökan.

Är du rätt person för jobbet?

Om du känner att din högsta dröm alltid har varit att arbeta för Gunilla Persson så tycker vi att du ska maila henne omgående och om du inte känner för att jobba för henne så skriv ett mail ändå.

Jag tror att hon uppskattar om hon skulle få massvis med mail med rubriken ”Jobbansökan”, fast när hon öppnar mailet så står det bara hej.

Om du inte själv vill ansöka till jobbet så tipsa gärna om jobbet till en vän, som du tror skulle älska att jobba för Gunilla Persson.

Kommer du ihåg detta?

Kommer du ihåg klippet med Gunilla Persson där hon ramlar och slår sig? Se det här under.

Dela på Facebook

Annons