Annons
WOW

Nu kan du köpa världens dyraste hus – allt detta får du på köpet!

av nuntium
4 oktober, 2019
Annons

Råkar du ha 2,2 miljarder kronor liggandes på bankkontot som bara skräpar, eller som du kanske inte har en aning om vad du ska göra med? Då har vi ett utomordentligt förslag till dig! Varför inte köpa världens dyraste hus?

Vad sägs om en alldeles egen bowlinghall, 12 lyxbilar, över 100 konstverk, helikopterplatta med inkluderad helikopter och ett spa? Det här är nämligen bara ett urval av alla saker som ingår i huset, om du väljer att köpa det för 2,2 miljarder kronor.

Annons

Lyxvillan ligger i det exklusiva området i Bel Air, Kalifornien, USA. Enligt säljarens egen utsago är det bara cirka 3 000 personer i hela världen som har råd med huset, som är över 3 500 kvadratmeter stort. I dessa kvadratmeter ryms 12 sovrum och 21 badrum, utifall man skulle ha ett par vänner som sover över, så klart.

Men att sälja ett tomt hus för 2,2 miljarder kronor är kanske inte det lättaste – oavsett vilket område i världen som huset befinner sig på. Därför ingår också en hel del accessoarer och andra ting för att locka en köpare, och här är ett urval av de mest häftigaste.

Drömma kan man ju alltid, men känner du dig riktigt sugen och tror att du kan hosta upp en smärre förmögenhet finns ett par bilder nedan, som garanterat inte kommer att få dig till att vilja ha huset mindre!

1. Här är huset – som kan bli ditt för 2,2 miljarder kronor! Som hittat!

2. En utsikt som minst sagt heter duga!

3. Lite chill i bowlinghallen, kanske?

4. Eller varför inte avnjuta en skön familjemiddag framför panoramafönster? Utsikten kan man ju inte klaga på direkt.

5. Här kan du avnjuta konst i all möjlig form i sköna fåtöljer.

Vet du någon vän med för mycket pengar i fickan? DELA i så fall artikeln, så andra kan ta del av den också!

Annons
Dela på Facebook