Kvinnan besöker gynekologen – det kan vara det pinsammaste hon någonsin varit med om

Publicerades den 12 augusti, 2017
Annons

Att man behöver gå till gynekologen då och då på rutinundersökningar är inget konstigt. Men den här kvinnan berättar hur hon, precis som andra kvinnor i hennes ålder blivit vana med det och tittar upp i taket och inbillar sig att hon är i Paris eller någon annanstans långt borta. Det gynekologen säger till henne i slutet hade hon inte räknat med!

Så här beskriver hon händelsen med egna ord:

”Förra veckan hade jag ett möte hos gynekologen för att ta ta de årliga cellproverna. Men dagen innan det avtalade mötet ringde de från vårdcentralen för att säga att de hade en avbokning och att jag kunde komma in tidigare, redan samma morgon klockan 09.30.

Jag hade just fått iväg alla till skolan och arbetet och klockan var redan kvart i nio. Det skulle ta minst 35 minuter att köra till doktorn, så jag hade lite bråttom.

Precis som de flesta kvinnor ser jag alltid till att tvätta underlivet lite extra innan ett besök hos gynekologen, men den här gången fanns det helt enkelt inte tid för en grundlig rengöring.

Jag tog därför bara en handduk som hängde i badrummet och tvättade mig lite snabbt ”där nere”, så jag åtminstone såg presentabel ut. När jag var klar, kastade jag handduken i tvättkorgen, kastade på mina kläder, hoppade in i bilen och körde i ilfart till undersökningen.

Jag hann precis in genom dörren till läkarens kontor när jag hörde att de ropade mitt namn och gick rakt in på rummet. Eftersom jag, liksom alla kvinnor i min ålder, har fått en vana för de här procedurerna så hoppade jag vant upp på undersökningsbordet, tittade upp i taket och inbillade mig att jag var i Paris eller någon annanstans låååångt borta.

Läkaren kom in, och jag måste säga att jag blev lite förvånad när han sa:

”Oj då, idag har vi verkligen ansträngt oss!”.

Jag svarade inte och suckade av lättnad när undersökningen var över för den här gången.

Resten av dagen gick som vanligt med tvätt, shopping och matlagning.

När skolan var slut, och min 6-åriga dotter lekte för sig själv, ropade hon från badrummet:

”Mamma, var är min handduk?”

Jag sa till henne att hon kunde ta en ny eftersom det gamla ska tvättas.

Hon svarade: ”Nej Mamma, – jag måste ha DEN handduken. Jag hade lagt allt glitter i den!”

DELA den här berättelsen vidare om du också fick dig ett gott skratt!

Glöm inte bort att gilla Nuntium för mer roliga saker.


Andra läste även:


Huset är ynka 15 kvadrat – men när jag kliver in i huset älskar jag det!

Brandmannen kommer hem till frun och inför ett nytt system - men det hon vrålar i slutet är GULD

Han kom hem från jobbet och fann sin fru stående helt naken på hallgolvet.

Familjens Thailandssemester blev totalförstörd – blev nekad att gå på planet

30 supersmarta lösningar på alldagliga problem som du inte visste fanns

Den här detaljen vid pissoaren får alla män att vika sig av skratt - kan du se den?

Lasse Berghagen berättar om sorgen efter Lill-Babs: ”Det känns väldigt tomt”

Festen som varade till gryningen — Lill-Babs sista härliga kväll med vännerna: ”Sagolikt minne”

Du har tinat kött fel i hela ditt liv – här visar forskare hur du egentligen ska göra

Flickans ansikte slets sönder i svår bilolycka - men 11 år senare kan läkaren knappt känna igen henne

Han var för ful för sin flickvän, men då gjorde han något. Se hans otroliga förvandling!

10 irriterande saker som bara män kommer förstå!

Norrlänningarna chockerar: Såhär röstade de i valet 2018

ICA-butik tipsar: Så blir du av med getingarna på nolltid