Läskigt

Nicolee tog en selfie – sen upptäckte hon den läskiga detaljen i bilden

Annons
av nuntium
21 oktober, 2019
Annons

Nicolee från Landskrona stod i hissen ensam när hon tog selfien.

Senare när hon kollar tillbaka på bilden ser hon att hon inte var ensam helt plötsligt.

Annons

När Nicolee och hennes vän satt och kollade igenom lite bilder på mobilen så fick en av Nicolees selfies vännerna att hoppa till lite.

På bilden som är en närbild av Nicolees öga kan man se något främmande. Objektet som reflekteras i Nicolees öga ser ut som silhuetten av en främmande människa eller varelse.

Bilden togs när Nicolee var ensam i en hiss, enligt henne själv.

– Jag blev helt ställd när jag såg bilden och undrade om jag verkligen såg rätt, säger Nicolee till Nyheter24.

Den skrämmande bilden fick Nicolee att rådfråga en stor Facebookgrupp för råd och tips om vad bilden föreställer.

Bildkälla: Facebook

Det tog inte lång tid förrän inlägget fick mycket reaktioner. Kommentarerna handlade allt från personer som också ser en mansliknande figur i ögat, till andra folk som säger att de ”bajsar tegelstenar” av rädsla.

En i gruppen ville till och med åka hem till sin mamma och sova. Oavsett om någon tror på spöken eller inte, så är man aldrig för vuxen för att vara mörkrädd.

Några personer undrade om Nicolee hade förlorat någon som stod henne nära, som kanske är hennes skyddsängel. Medans de allra flesta försökte hitta logiska förklaringar som att det är någon reflektion från mobilen.

Massvis med kommentarer

Efter massvis med kommentarer med olika teorier och skrämmande slutsatser har Nicolee lite av en egen känsla av vad det kan handla om.

– Enligt mig står det en man där, jag får känslan av en man på bilden. Jag tror på att det rör sig om något övernaturligt, då jag har varit med om en del övernaturliga saker tidigare. Men jag var lite osäker på om jag faktiskt såg rätt, så jag blev överraskad när det var många fler som såg samma sak så tydligt, säger Nicolee till Nyheter24.

Hon förklarar att i sin nuvarande lägenhet har hon sett en manlig skepnad två gånger, som gick precis utanför sovrummet.

Hörde högljudda trappsteg

– Jag har ett gästrum som jag alltid har tyckt att det är obehagligt att gå in i. En dag när vi hade gäster som sov över i det rummet så sa den ena gästen dagen efter att hon under natten hade sett en man och en kvinna bråka och slåss där inne. Därför tror jag att det varit så dålig energi där inne i det rummet, säger Nicolee.

Hon fortsätter att berätta om hur hon en dag hörde högljudda trappsteg i trappen och utanför badrumsdörren hemma.

– Jag fick panik och trodde verkligen att det var någon som gjort inbrott, så det blev full utryckning till mig. Men dörren var låst och det var ingen där. Det här är bara en del av det som har hänt mig i just den här lägenheten, säger Nicolee avslutningsvis till Nyheter24.

Vad det faktiskt är i ögat vet ingen, det får du själv avgöra med andra ord. För än så länge är det olöst och kommer förmodligen vara det.

Annons
Dela på Facebook