Nyheter

Nu är våldtäktsrättegången avslutad — så blir Martin Timells liv om han frias

Annons
av nuntium
29 maj, 2018
Annons

Under fredagen så avslutades den omtalade rättegången mot Martin Timell, 60, som har står åtalad för en våldtäkt som enligt uppgifter ska ha ägt rum under 2008.

Domen kommer att meddelas den 8 juni och ifall Timell skulle frias så har den tidigare programledaren för Äntligen hemma planerat hur han vill sitt liv ska se ut.

Annons

Den uppmärksammade rättegången mot den tidigare TV4-profilen och ”Äntligen hemma”-programledaren Martin Timell inleddes under förra veckan.

Kvinnan som har anmält Timell anklagar honom för att ha fört upp fingrar i henne när de badade tillsammans i en badtunna under en firmafest.

Timell står nu åtalad för detta och anklagas för våldtäkt. Detta ska ha ägt rum på hans landställe i Stockholms skärgård under 2008.

Det var nu i fredags som rättegången avslutades mot Timell. Domen ska meddelas den 8 juni. Åklagaren yrkar på fängelse för Timell och om det skulle bli aktuellt får han ett fängelsestraff på två år.

Men om han däremot blir friad så har Timell andra planer med livet. I videospelaren här nedan kan ni se vad Martin Timell har för planer om han frias från det han står åtalad för.

Se klippet här:

Annons
Dela på Facebook