Skoj

14 personer som beställde fina klänningar på nätet – men fick någonting helt annat

av nuntium
22 februari, 2019
Annons

Att handla på nätet är kul. Allra helst om man kan göra det billigt. Men ibland så blir man besviken när man får hem sitt paket och öppnar det.

Min magkänsla säger att dessa personer har handlat genom Wish eller kanske AliExpress. Billigt är kul, men billigt är kanske inte alltid bra. Jag tror du kan känna igen dig i den här listan om du har handlat genom någon av ovanstående. Jag kan i alla fall relatera väldigt mycket till den här listan.

Annons

En gång köpare jag en tjocktröja och tog 2 storlekar större än vad jag brukar ha. Det visade sig att jag knappt kunde ha tröjan ändå. Den var supersnygg på bilden men sedan när jag fick hem den var den katastrofal.

Här har vi fjorton personer som hade hoppats få en fin klänning hem men det visade sig att det var någonting helt annat.

1. Klänningen som hon fick hem kändes inte lika exklusiv

2. Inte ens samma färg – vilken besvikelse!

3. Inte ens med samma pose så såg den lik ut.

4. Den här klänningen var inte lik någonstans.

5. Den här klänningen var fin på bild

6. Det här var nog inte det hon hade förväntat sig

7. ”Det här fick jag hem i brevlådan idag. /Besviken tjej”

8. Nästan i alla fall?

9. Baah! Vad sjutton är det här för någonting?

10. En skarv mitt i klänningen..?

11. Den här kvinnan valde förmodligen en annan outfit den kvällen

12. Det hade verkligen kunnat bli fint

13. Nej, nej och återigen nej…….

14. Vackert

HUR kan det bli så här fel egentligen? Har du handlat någon gång och fått hem någonting helt annat mot vad du trott? Dela med dig i kommentarsfält!

Dela på Facebook

Annons