WTF

Är det här världens dummaste turist? Rör vid lejonet genom öppet fönster

Annons
av nuntium
12 oktober, 2020
Annons

Den här idiotiska turisten är anledningen till att safarin och djurparker har varningsskyltar överallt…

I Serengeti Nation Park i Tanzania har en ovanligt dum turist fångats på film, och får hela internet att uppgivet ta sig för pannan. Mannen verkar inte ha förstått att han har att göra med ”vilda” djur.

Annons

På bilderna kan man se sällskapet stanna vid ett vilt lejon, med bilens fönster öppet. Inte nog med det, mannen bestämmer sig därefter att röra vid lejonet, som inte alls gillar den närgångna turisten.

Faktum är att allvarliga skador och till och med dödsfall inträffar varje år i djurparker runt om i världen, och när man sett den här mannen är det lätt att förstå varför

Djuret svarade direkt

Det enorma lejonet svarade direkt på mannens närmanden och vänder sig om och brusar upp. Turisterna hoppar tillbaka i bilen, livrädda för det mäktiga djuret.

Man kan lugnt säga att mannen lekte med döden, då ett halvöppet litet bilfönster knappast skulle hindrat lejonet om den ville gå till attack.

Varför vissa människor har så svårt att respektera djur i deras naturliga miljö är helt ofattbart. Se klippet med den idiotiska turisten nedan.

Annons
Dela på Facebook