WTF

Personalen på McDonalds avslöjar: Tricket som blåser dig på hälften

av nuntium
11 september, 2017
Annons

Det är kanske inte den största grejen, men när man köper någonting så vill man få det man betalar för och inget annat. Nu har användare på internetforumet Reddit som jobbar eller tidigare jobbat på snabbmatsrestaurangen delat med sig av hur dom gör för att blåsa dig på halva pommes fritsen.

Mjuka, krispiga, gyllenbruna eller bleka – hur den perfekta pommesen ser ut går att diskutera om. En sak som är säker är att vi alla har olika åsikt om just den perfekta pommesen. En sak som vi alla kan vara överens om är att vi vill få det vi betalar för: kartongen eller påsen som de ligger i ska fyllas ordentligt.

Annons

Anställda på McDonalds som är medlemmar på forumet Reddit har avslöjat hur man kan göra för att kunden ska få mindre pommes än de faktiskt betalat för. Det är någonting som Daily Record uppmärksammat och skrivit om.

Så kan man göra för att du som kund ska få mindre pommes

Källa: Pixabay

Genom att klämma ihop kartongen medan man lägger i pommesen så kan man tydligen lura ögat. Det ser ut som att förpackningen är full även fast den inte är det.

”Det var bara en kund som märkte när jag gjorde det. Han skakade ut pommesen i en påse och hällde sedan tillbaka dem i kartongen, då blev den bara halvfull. Jag gav honom mer pommes då, jag blev jättegenerad. Detta är sju år sedan men jag minns fortfarande hans ansikte”, skriver en person på forumet.

Mer is innebär mindre läsk

En annan användare skriver att personalen på McDonalds blivit ombedda att fylla läskmuggen upp till hälften med is, för att på så sätt spara in på läsken.

”Jag brukade regelbundet få skit för att jag inte hade i tillräckligt med is i muggen. Men en mugg halvfull med is kommer ju bara få läsken att bli vattnig och då klagar ju så klart gästerna” skriver en person på Reddit.

Om det stämmer eller ej, det får nästa besök på McDonalds avgöra.

Dela på Facebook

Annons