WTF

Möt mannen med världens största penis: Är nöjd trots han varken kan jobba eller ha sex

av nuntium
9 september, 2019

En fras som ofta använts och som du säkerligen hört flera gånger är att det inte är storleken som räknas. Om det stämmer så har den här killen totalmissat det.

Han heter Roberto Esquivel Cabrera och är 54 år gammal. Han är unik på det sättet att han har någonting som ger resterande av världens alla män dålig självkänsla. Hans penis är enorm, den är nämligen över 45 cm lång.

Hur är det möjligt kan man fråga sig

Är det ens naturligt? Nja, alltså. Det ligger till på det här viset: herr Cabrera har nämligen fixat längden helt själv.

Redan i tonåren så började han tänja med hjälp av vikter som han hängde fast på slangen. Detta har uppenbarligen gett honom resultat.

Ingen dans på rosor

Allt har sitt pris. Nu kan han inte ha sex. Läkare har gett honom råd att operera sig för att göra den mindre. Det är för hans eget bästa men detta är någonting han absolut inte vill. Han är rätt så nöjd med den så som den är.

– Jag är känd för att ha den största penisen i världen och mår bra av att veta att ingen är lika stor som jag.

Förstör mycket för honom

Tack vare den enorma så kan han inte ha vanliga jobb, då penisen alltid är i vägen för honom på ett eller annat sätt. Det går inte att bära vanliga jobbuniformer, han kan inte stå på knä och han klarar inte av att springa.

Han hoppas på en karriär – i USA

– Jag skulle vilja åka till USA och bli känd där. Jag tror att det finns en kvinna för mig. Och jag skulle slå igenom stort som porrstjärna.

Se klippet här nedan:

Annons
Dela på Facebook