Skoj

Mamman väntar tvillingar och har gått 4 dagar över tiden — men kolla när hon lyfter på tröjan

Annons
av nuntium
24 mars, 2018
Annons

Från och med att man får reda på att man är gravid fram tills att det är dags så gör man inget annat än att gå och längtar på att bebisen kommer ut.

Det är en väntan på nio månader och är man gravid med tvillingar, som den här kvinnan, så kan jag tänka mig att viljan att få träffa sina barn är ännu starkare.

Annons

Mamman hade gått över sina 40 veckor om gravid och hon skulle egentligen fött för 4 dagar sedan. Hon har prövat inprincip allt utan att tvillingarna velat komma ut.

Men när hon och pojkvännen bestämmer sig för att dansa framför kameran så händer det någonting.

Denna fantastiska dans som de filmade och laddade upp på Youtube har fått över 2,5 miljoner människor att jubla. Det är kanske inte så konstigt, för deras show är utöver det vanliga.

Det visade sig att denna show fungerade, kvinnan fick igång förlossningen och två dagar senare så födde hon sina tvillingar. Dessutom så skedde det genom en naturlig förlossning och allt gick jättebra.

När mamman sätter igång och släpper loss känns det som att bebisarna kommer ploppa ut när som helst. Kolla när hon lyfter tröjan, då ser man verkligen att det är tvillingar därinne.

Se klippet här:

Dela gärna mammans fantastiska dans med dina vänner.

Annons
Dela på Facebook