Familj

Dottern installerade en dold kamera – se nu vad vårdaren gör mot hennes mamma som lider av Alzheimers

av nuntium
18 augusti, 2017

Människor som jobbar inom sjukvården och på äldreboenden med att ta hand om våra medmänniskor förtjänar all respekt. Det är kanske därför man blir så pass besviken när man ser hur vissa människor inte lever upp till det ansvarsfulla uppdraget som dom har.

Att det här ens förekommer är katastrofalt. Att misshandla en annan människa är helt oacceptabelt, såvida man inte agerar i självförsvar. Om man dessutom sjunker så lågt att man ger sig på en annan människa som är sjuk är ryggradslöst enligt min mening.

När dottern misstänkte att vårdaren som tog hand om hennes 94-åriga alzheimersjuka mamma inte skötte sitt jobb beslutade hon sig för att installera en dold kamera. När hon sedan kollade på filmen så blev hon svårt chockad, det hon såg på filmen gjorde att hon blev väldigt arg, ledsen och besviken.

Dottern heter Miriam Marino och hennes mamma som är 94 år bor i Buenos Aires i Argentina.

Grannarna till hennes alzheimersjuka mamma hade varnat henne om att dom misstänkte att skötaren som hjälpte hennes mamma inte skötte sitt jobb, skriver brittiska Metro.

Av den anledningen så valde Miriam att installera en övervakningskamera i hennes mammas rum i lägenheten. När hon sedan kollade på filmen som övervakningskameran spelat in så fick hon se det otänkbara – sköterskan misshandlade hennes mamma med slag och sparkar.

Miriam beslutade sig över att publicera videon på Facebook. Den här sjuksköterskan ska absolut inte ha det jobb som hon har och genom att lägga upp videon hoppas hon att ingen anlitar henne igen.

Polisen blev kontaktade men vad som hände efter det är oklart. Förhoppningsvis så blev sjuksköterskan dömd för det hon gjort.

Se videon nedan som övervakningskameran fångade. Varning för starka bilder.

Dela vidare om du också tycker det här är fullständigt oacceptabelt!

Annons
Dela på Facebook