LOL

Paret hade sex i sin bil mitt i Stockholm – slutade i katastrof

av nuntium
12 augusti, 2019
Annons

Även om man är upphetsad så får man inte glömma säkerhetsrutiner i bilen, det fick det här paret lära sig den hårda vägen.

Ett par som befann sig på Södermalm i Stockholm kände sig äventyrliga och bestämde sig för att ”mysa till det” i sin bil.

Annons

Mitt uppe i akten glömde de dock bort att lägga i handbromsen och deras heta stund fick ett helt annat klimax än de tänkt sig när bilen började rulla, skriver Stockholm Direkt..

Bilen började sin resa rullande ner för Tantoberget. En kvinna i närheten såg hela händelseförloppet och slog snabbt larm.

Som tur är så skadade sig inte paret, men deras bil fick sig en törn och behövde bärgas strax efter incidenten.

Vi kan förstå att säkerhet kanske inte är den första tanken man får när saker börjar hetta till i baksätet. Om du står med din bil uppe på en höjd så kan det dock vara en bra idé att i alla fall se till att handbromsen är i.

Frågan är om paret gjort sig skyldiga till något brott efter den pinsamma händelsen?

– Nej, det blir nog mer en försäkringsfråga. Vi kommer inte att gräva i det här. Straffet är redan utdömd, svarar Johan Säfström på Södermalmspolisen.

Tur att alla klarade sig helskinnade från den komiska situationen. Paret har förhoppningsvis lärt sig en läxa om att alltid lägga i handbromsen, oavsett hur upphetsad man är!

Dela på Facebook

Annons