Kändisar

Maria Montazami orolig efter plötsliga livsförändringen – ”Är helt olycklig”

av nuntium
13 augusti, 2019
Annons

Den senaste tiden har varit besvärlig för Maria Montazami och nu är hon rädd för att hon gått in i klimakteriet. Detta får tv-profilen att känna sig orolig och i ett blogginlägg ber hon nu om hjälp att hantera förändringen.

Maria Montazami är främst känd från realityserien ”Svenska Hollywoodfruar” som sänts på TV3 under tio år. Hon är den enda som varit med i samtliga säsonger och har blivit folkkär i hela Sverige som vant sig vid att se henne i rutan.

Annons

På senare tid har hon även delat med sig av sitt liv på sin blogg. Där kan man följa hennes liv tillsammans med maken Kamran Montazami och deras barn Sara, 28, Hanna, 25, och Nicholas, 20.

Allt är dock inte guld och gröna skogar för tv-profilen, som berätta om sina besvär i ett blogginlägg publicerat nyligen.

View this post on Instagram

Summer 🌴☀️🍉 Together for 32 years and I facetuned away a couple of wrinkles but I will never facetune our life together Kamran. Love you 💋

A post shared by Maria Montazami (@mariamontazamioriginal) on

”Jag är helt olycklig”

Efter att ha märkt att allt inte stod rätt till den senaste tiden så misstänker Maria Montazami att hon gått in i klimakteriet. Hon ska uppsöka en läkare för att få svar och under tiden vädrar hon sin oro på sin blogg.

”Tyvärr så tror jag att jag har kommit in i klimakteriet och jag är helt olycklig. Har inte riktigt känt mig som mig själv de senaste 3 veckorna. Vad är nu detta för något nytt i mitt liv. Nej inte min stil att inte alltid vakna upp och vara glad. Har ni upplevt klimakteriet eller är ni i smeten just nu? Ugh vad gör man?”, skriver hon i inlägget.

Hon får mycket stöd i kommentatorsfältet av läsare som känner igen sig i hennes oro. Många berättar om egna erfarenheter och ger tips för framtiden.

”Hoppas du får bra hjälp”, hälsar en läsare.

Dela på Facebook

Annons