Hemskt

Knivhögg sin flickvän – Här är listan på stjärnorna som har dödat

Annons
av nuntium
7 juni, 2019
Annons

Mord, massakrer och vansinnesutbrott. Här är stjärnorna som gjort det otänkbara och faktiskt dödat en annan människa.

Rockstjärnor, rappare, producenter och skådisar. Alla har de något gemensamt och det är att de är ansvariga för någon annans död. Vissa dåd var hemska olyckor medan andra var överlagda mord.

Annons

Här är en lista på 8 kändisar som blivit dömda för att ha dödat någon:

1. Sid Vicious

Många kommer ihåg honom som basist i punkbandet Sex Pistols. 1978 åtalades han för mord efter att ha knivhuggit sin flickvän Nancy Spungen till döds. Han åtalades för dådet men hann aldrig dömas då han dog av en drogöverdos innan rättegången.

2. C-Murder

Rapparen med det i sammanhanget ironiska namnet sitter i skrivande stund fängslad. Efter att ha dödat ett 16-årigt fan vid namn Steve Thomas på en nattklubb 2002 så är han dömd till livstids fängelse.

3. Felicia Pearson

Pearson, känd från tv-serien ”The Wire” dömdes som 14-åring till 8 års fängelse efter att ha skjutit en 15-årig flick till döds. Detta hände under ett bråk och incidenten rubricerades som ”ej överlagt mord”.

4. Johnny Lewis

Ännu en tv-stjärna. ”Sons of Anarchy”-stjärnan John Lewis bröt sig in i en 81-årig kvinnas hem i Los Angeles. Därefter länsade han hemmet och dödade kvinnan och hennes katt.

Efter att även ha attackerat en granne till kvinnan så föll Lewis ner från taket och dog. Det är oklart ifall det var självmord eller en olyckshändelse.

5. Brandy

Sångerskan Brandy var 2006 delaktig i en bilolycka. Omedveten om att bilen framför henne hade saktat ner så körde stjärnan in i bilen med en hastighet på 65 kilometer i timmen.

Kvinnan i bilen framför, Awatef Aboudihaj, var en 38-årig småbarnsmamma som senare dog av sina skador på sjukhuset. Händelsen ansågs vara en olycka och Brandy dömdes inte.

6. Amy Locane

”Melrose Place”-stjärnan Amy Locane är också hon skyldig till en trafikolycka. Efter att ha kört tre gånger snabbare än vad som var tillåtet så krockade hon med en 60-årig kvinna. Kvinnan dog av olyckan och Amy dömdes till tre år i fängelse.

7. Vince Nei

Nästa rockstjärna på listan är Mötley Crue-stjärnan Vince Nei. Även han var involverad i en bilolycka då han alkoholpåverkad krockade med en mötande bil. De två personerna i den mötande bilen fick allvarliga hjärnskador och passageraren i Vinces bil dog senare på sjukhuset.

Med en promillehalt dubbelt så hög som tillåtet arresterades Vince och åtalades för dråp och rattfylleri. Han dömdes till 5 år villkorlig dom och satt 15 dagar i fängelse.

8. Michael Jace

Michael Jace är en skådespelare känd från ”The Shield”. I maj 2014 greps han efter att ha skjutit ihjäl sin fru April Jace. Som om det inte vore hemskt nog så var parets två barn närvarande vid händelsen. Michael står i nuläget åtalad för mord.

 

 

Annons
Dela på Facebook