Intressant

Mänskliga Ken-dockans drastiska beslut om de uppmärksammade ingreppet – efter kroppsförändringen

Annons
av nuntium
14 november, 2019
Annons

Rodrigo Alvares tog tidigare i år beslutet att sluta göra allt för att se ut som en Ken-docka.

Hans fans stöttade hans beslut. Nu tar han ett stort steg i processen att ta bort de fejkade magrutorna.

Annons

– Sexpacket matchade inte med resten av min kropp, sa han till Mirror.

36-årige Rodrigo Alvares har blivit känd som den mänskliga Ken-dockan och har sedan flera år tillbaka lagt flera miljoner kronor på sina skönhetsingrepp.

Totalt har han lagt sig under kniven drygt 60 gånger och nu har han gjort det igen.

Källa: Instagram

Mirror online rapporterade om att Rodrigo har genomgått en stor kirurgisk process för att ta bort sina fejkade magrutor som han opererade dit för några år sedan.

Hans fett från magen har han istället placerat i sin rumpa, för att få den att se större ut, skriver Mirror.

Resan att bli den första mänskliga Ken-dockan startade för 8 år sedan och alla hans ingrepp har gett positiva resultat i form av en kändiskarriär världen över. Hans Instagram-konto har 813 000 följare.

View this post on Instagram

I am the fruit of my imagination I am everything that I have always wanted to be in my life and I feel so blessed and lucky to find my self in this position to live in a free society where we have freedom of speech & expression #blessed #beauty #rodrigoalves #plasticsurgery #freedom #dollface #doll #balmain #blond happy #easter #happyeaster #felizpascoa next destination is #berlin #germany

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

För att nå sin målbild har Rodrigo genomgått både stora och små operationer, det mest uppmärksammade ingreppet var när han opererade in ett fejkat sexpack på magen för åtta år sedan. Nu har han valt att ta bort det och istället lägga på andra delar av hans kropp. Fettet från sexpacket är nu flyttat från magen till hans rygg och rumpa för att få en förstorad effekt.

Hans operation gjordes framför kamerorna i en tysk tv-dokumentär, skriver Mirror.

Rodriges förklarar i dokumentären att han valt att ta bort de fejkade magrutorna.

– Trots att det var många som tyckte de var fantastiska så tror jag inte att det skickade de rätta signalerna, eftersom jag inte tränade för dem utan bara betalade för dem, säger Rodrigo Alves i dokumentären, enligt Mirror online.

Han fortsätter:

– Sexpacket matchade inte resten av min kropp och det började se lite fånigt ut.

Rodrigo besökte en klinik i Istanbul där han genomgick den fem timmar långa operationen. Under ingreppet förflyttades mellan tre till fem liter fett från hans mage till hans rygg och rumpa.

– Jag ser alla mina plastikoperationer som en utveckling av mig som person! Jag ville aldrig se ut som en Ken-docka, eller vara en Ken-docka. Jag ville bara vara unik och visa världen att allt i livet är möjligt, säger han i dokumentären.

Annons
Dela på Facebook