Okategoriserade

Bianca Ingrossos kritik mot TV4 – ”Pinsamt”

av nuntium
12 december, 2018
Annons

I fredags gick den stora Idol-finalen i Ericsson Globe. På plats i publiken satt flera kända ansikten, en av dom var Bianca Ingrosso med hennes podcast kollega Alice Stenlöf.

I veckans avsnitt av deras podcas ”Har du sagt A får du säga B”, pratar dom om kvällen. Något som de båda reagerade på var hur mycket Bianca Ingrosso uppmärksammades i Idol-finalen.

Annons

– Det var så oklart. Mitt namn nämndes typ tre gånger och så fick jag göra en intervju, jag satt där och bara nej nej nej, säger Bianca Ingrosso i podcasten.

– Det är nästan så du borde fakturera dem, säger Alice Stenlöf.

Idolfinalens fokus låg inte bara på idolfinalisterna. Bianca Ingrosso nämndes flertalet gånger och nu berättar hon om den oväntade uppmärksamheten av TV4.

– Jag bara oh my god, pinsamt, pinsamt, pinsamt, pinsamt, säger Bianca i podcasten.

Bianca och Alice hamnade bredvid finalisten Sebastian Walldéns föräldrar i publiken, någon som hon tror berodde på att hon fick extra mycket tv-tid. Bianca säger i podcasten att det var enligt henne rätt uppenbart att programledarna och jurymedlemmarna fick sagt i deras öronsnäckor att de skulle nämna Biancas namn i sändningen.

– Sebastian hade kört en låt så bara säger Anders Bagge från ingenstans, jag har hört att Bianca Ingrosso gillar att festa till den här, säger Alice Stenlöf.

– Det var liksom fyra, fem gånger i tv-rutan, togs ditt namn upp och det made no sence, säger Alice i podden.

– Pär bara ja Bianca Ingrosso är ju någonstans här i publiken och jag bara oh my god, pinsamt, pinsamt, pinsamt, pinsamt, säger Bianca Ingrosso och skrattar.

Dela på Facebook

Annons