Hon blev chockad när pojkvännens mamma avslöjade en hemlighet om honom – men hennes reaktion hade ingen räknat med

Publicerades den 24 augusti, 2017
Annons

Det här är verkligen en berättelse som påminner oss om att vi inte ska döma andra människor innan vi gett dom en ärlig chans och lärt känna dom lite bättre. Allt för många dömer andra människor utan att ens gett dom en chans.

Det handlar om en flicka som under gymnasiet blev kär i en pojke som var lite annorlunda än alla andra. Efter att hans mamma avslöjade hans hemlighet valde hon ändå att stanna hos honom. Anledningen varför kommer att inspirera dig.

Läs hennes egna ord här:

”När jag var 16 år började jag träffa en kille från min parallellklass. Vi hade mattelektioner tillsammans. Han var intelligent, omtänksam och rolig men han verkade lite speciell på något sätt. Vi pratade varje dag och var med varandra så ofta vi kunde. Han kunde jag berätta allt för. Han hade ett väldigt logiskt tänkande och dömde mig aldrig oavsett vad. Jag gillade honom.

Vi lärde känna varandra och så småningom gav jag honom mitt telefonnummer och vi pratade varje kväll. Sent en kväll ett par månader senare så pratade vi i telefonen, när han plötsligt gav sin kärleksförklaring till mig. Jag satt bokstavligen där i mitt sovrum som ett frågetecken, jag hade ingen aning om vad jag skulle säga.. Haha.. Men det var inte så besvärligt som det verkade, jag började ganska snabbt inse att de känslorna han hade för mig hade jag för honom..

En dag så gick jag hem till honom efter skolan

Jag och hans mamma satt i köket och pratade när hon nämnde att han hade aspbergers syndrom. Jag hade ingen aning om vad det var. Hon förklarade att det var en form av autism. Hon berättade att jag aldrig skulle fått veta det förrän han fick ett utbrott.

Det märktes liksom inte på honom. Han var inte särskilt blyg och klarade av att prata med andra. Han var väldigt logisk. Han tyckte inte om vissa känslor eller att man berörde han på huden, och han hatade att vara smutsig. Hans mamma hade tydligen sett tecken på det när han bara var ett-två år gammal. Hon hade försökt sätta honom i gräset när han fick ett utbrott och började gråta.

Hon följde med honom på terapi under flera år för att hjälpa honom att utveckla sin kompetens. På grund av vad hans mamma gjorde för henne är han nu 20 år gammal, fullt fungerande och en bra kille som är gift och är en far! (ja, gift med mig och det är vårt barn).

Han har ett bra jobb och jobbar hårt för vår lilla familj. Hans asperger gör det fortfarande svårt för honom ibland och då måste jag ha lite tålamod för honom, men det är så värt det! Jag säger det här: Personer med autism kan vara det mest kärleksfulla, omtänksamma, underbara människor som du någonsin kommer träffa. Jag älskar att vara med honom. Vi har varit med varandra i fyra år varav nästan två år som gifta. Jag skulle inte förändra honom för världen.”

Det här är verkligen ett bevis på varför vi inte ska döma andra människor som du inte känner. Om du avvisar en människa utan att ens gett personen en chans så kanske du går miste om ditt livs kärlek.

Dela gärna den här berättelsen vidare för att visa andra varför man inte ska döma någon innan man lärt känna personen.


Andra läste även:


Drick det här varje kväll och du kommer märka fantastiska resultat med din kropp!

"Biggest Loser"–Simon Kachoa häktad för miljonbedrägeri – ”Aldrig hållit sitt löfte”

Nu varnar läkarna: Av den här anledningen ska du inte använda toalettpapper

Här är världens första manliga sexdocka – men läs Katarinas klockrena kommentar

Peter Jihde blev rasande när han gick in på Coop: ”Det lägsta jag varit med om”

Galna historier om saker som utspelat sig under husvisningar - mäklarnas 7 värsta skräckhistorier

Mitt i skogen ligger det Svenska övergivna fängelset — när vi ser bilderna så ryser vi

De flesta svenskarna svarar fel vid första försöket – hur många Q är dolda i bilden?

De absolut sjukaste frågorna som många googlar - nummer 4 är helt sinnessjuk

Husmorsknep: Så fixar du dina spruckna hälar utan dyr fotvård

Pappan får en mystisk gåva av sin son - när han ser innehållet bryter han ihop i tårar

För 23 år sedan spelade han Max i Svensson, Svensson – så här ser han ut idag

Flickans föräldrar visste vem som dödade henne – avslöjar den rysande sanningen i dödsannonsen

Den manlige och kvinnlige statyn blev förvandlade till levande människor...