Kändisar

Laila Bagge om operationen: ”Har du vilt sex kanske de flyger iväg”

Annons
av nuntium
19 juli, 2019
Annons

Laila Bagge gästade Alexander Pärleros podcast ”Framgångspodden” där hon berättade om när hon gjorde fillers – som blev helt misslyckat. Hon avslöjar även skönhetsingreppen hon aldrig skulle göra.

Tv-profilen Laila Bagge, 46, som vissa känner igen från den tidigare idol-juryn och andra från radio i Rix Morgonzoo, har tidigare berättat att hon gjorde fillers i sina läppar under vintern 2015. Hon blev inte alls nöjd. Inte hennes sambo Korosh Kananian, 28, heller…

Annons

– När jag kom hem så fick jag en sådan utskällning av min man. Han sa ”gör du det där en gång till, då går jag ut genom dörren. Vad fan”, och jag sa ”Jag vet, förlåt, förlåt, jag ska aldrig prova igen”, berättade Bagge i Rix Morronzoo.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Laila Bagge (@lailabagge)

”Älskar dig så som du såg ut”

Under inspelningen av ”Framgångspodden” får Laila frågan om hon gör några skönhetsingrepp, så som botox och fillers.

– Nej, det gör jag inte. Jag är clean än så länge, säger Laila. Men om hon i framtiden känner att hon vill göra något fix så har hon inte stängt dörren helt för möjligheten att hjälpa naturen på traven.

Alexander Pärleros ävenom hennes sambos reaktion på tidigare skönhetsingrepp.

– Jag har ju alltid haft supersmala läppar, dom syns ju inte. Så jag tänkte att jag skulle prova, men det passade inte mig. Det såg ut som att läpparna var ute och gick med mig. Och då sa Korosh det att ”jag älskar dig så som du såg ut, varför ska du hålla på med sånt där jävla skit”, och då skämdes jag lite, berättar Laila.

– Det putade och det funkade inte för mig. Det var inte snyggt. Det såg ju gjort ut. Det såg inte ut som att det var jag, säger Laila.

”Rumpinplantat, det är farligt”

Pärleros frågar vidare om skönhetsingreppen och ifall det är något ingrepp Laila aldrig skulle göra.

– Inte rumpimplantat, det är farligt. Det är jättefarligt. Hålla på med implantat i röven som du ska sitta på, det känns väldigt farligt. Men det är väl en sak om du gör i brösten för du sitter ju inte med tuttarna. Tänk att sitta på de där kuddarna hela tiden, eller har du vilt sex så kanske de flyger iväg också. Det känns jättekonstigt att ha två kuddar i röven, säger Laila.

Laila förklarar att så länge det ser naturligt ut, har hon inget emot skönhetsoperationer.

– Väldigt många i Sverige är emot det, dom tycker att man inte ska göra någonting. Men så länge det inte går till överdrift och att det inte handlar om att du har ett dåligt självförtroende så börjar man ändra allting och till slut ser man ut som dom här Hollywoodstjärnorna som inte ens kan blunda för att dom är så åtstramade, dom ser ständigt förvånade ut, säger Laila.

Annons
Dela på Facebook