WOW

Kvinnan går till stylisten inför bröllopet – 7 timmar senare känner ingen knappt igen henne

av nuntium
5 februari, 2019
Annons

Sara Pestella är frisör och stylist och är verksam på en salong i Florida. När Holly klev in i salongen kunde Sara aldrig ana vilken utmaning hon skulle få. Holly som jobbar som säkerhetsvakt kom in i sina jobbkläder och hennes spretiga hår var så långt att de gick ända ner till höfterna.

Holly hade bestämt sig att genomgå en total förändring av sitt utseende eftersom det var bröllop på gång.

Annons

Det var flera år sedan Holly hade klippt sitt hår. Det var en aning slitet och delvis färgat. Varför Holly hade sparat sitt hår så länge var för att hennes far en gång hade sagt till henne: ”Kvinnor ska ha långt hår för att vara söta”.

Holly måste ha lyssnat på dessa ord, eftersom hon inte velat klippa sig kort. Men efter att ha klivit in hos frisören så förändras det…

Holly tyckte det var dags för en ny look inför bröllopet. Det krävdes ett par specialister för att hinna klart i tid. Frisören fick klippa bort 60 centimeter hår innan de kunde börja.

För att uppnå det slutliga resultatet av håret så gjordes det i fyra steg som totalt tog 7 timmar.

Lite lång tid kan man tycka. Men kolla på bilderna, vilken vacker kvinna!

”Holly känner vacker i sin egen kropp”, berättar frisören Sara, som även berättar att hon är stolt över att få vara en del av ett så stort makeover-projekt.

Den här förvandlingen är otrolig. Wow alltså!

Inte nog med att Holly fick ett nytt utseende så lyfte förvandlingen hennes självförtroende och hon mår nu mycket bättre på insidan – vilket är det viktigaste. Ibland krävs det inte särskilt mycket för att få känna sig vacker, inifrån och ut.

Lycka till i framtiden Holly och hoppas du får ett underbart bröllop!

Glöm inte bort att gilla Nuntium på Facebook för fler läsvärda artiklar.

 

Dela på Facebook

Annons