WTF

I ett år var mannen förstoppad – det läkarna finner är som taget från en skräckfilm

Annons
av nuntium
5 december, 2017
Annons

Att inte kunna gå på toa kan vara riktigt besvärligt. Om du har varit förstoppad själv någon gång så vet du hur det är. Man vill helst bli kvitt med det snabbast möjligt. Det som är skönt idag är att det finns väldigt bra läkemedel att köpa på apoteket och ta för att minska besvären.

Den här mannen som är från Shanghai som ligger i Kina fick uppleva den förmodligen värsta förstoppningen han någonsin varit med om. Det här är annorlunda så när jag läste det trodde jag knappt mina ögon, men sanningen är att det stämmer till 100 procent.

Annons

Under en längre tid hade mannen gått förstoppad. Han hade hela tiden fått höra att det skulle gå över av sig själv, men det gjorde det aldrig. Läkarna sa att dom inte kunde göra något och gav honom laxeringsmedel som han skulle ta dagligen.

Efter att ha gått med dessa bekymmer i något år så såg han ut som en höggravid kvinna. När han då uppsökte läkare för att genomgå en undersökning så visade det sig att han snart skulle få reda på varför han varit förstoppad under så lång tid.

Dr. Yin Ly opererade mannen omgående. Genom operationen så kunde han tillsammans med sina kollegor avlägsna tarmvävnad som vägde 13 kilo och var 76 cm lång. Dr. Yin Ly har varit med om mycket under sin karriär som kirurg men han hade aldrig tidigare sett någonting liknande. Den tarmvävnad som opererades bort var anledningen till mannens förstoppning.

Efter att ha gått från att ha ont dagligen under flera års tid så kunde mannen äntligen friskförklaras. Skönt att mannen äntligen fick ett svar på problemet och vad det var som orsakade hans förstoppning och stora mage. Det här måste varit en mardröm som ingen människa vill uppleva.

Youtubeklippet här nedan visar bilder på hur tarmvävnaden såg ut direkt efter operationen. Det här ser ut att vara taget direkt ur en skräckfilm.

Glöm inte bort att gilla Nuntium på Facebook.

Annons
Dela på Facebook