Nyheter

Efter alla skandaler: Martin Timell flyr Sverige – till paradisö

Annons
av nuntium
28 oktober, 2017
Annons

Det har inte kunnat undgå de skriverier som varit om Martin Timell senaste tiden. Han har fått en otrolig uppmärksamhet i media och nu uppger Expressen att Martin Timell har lämnat Sverige.

Efter mängder med anklagelser som har haglat in mot Martin Timell om sexism och övergrepp så beslutade sig TV4 för att med omedelbar verkan avbryta alla samarbeten med den annars populära programledaren. Timell blev av med kontrakt värda miljoner och storsponsorer ska ha hoppat av succéprogrammet ”Äntligen hemma”.

Annons

Lämnade Sverige och åkte till paradisö

Expressen uppgav under fredagsförmiddagen att Martin Timell valt att lämna Sverige. Han ska enligt uppgifter åkt till en paradisö i Seychellerna som ligger i Indiska oceanen.

När Expressen ringer till Martin Timell så svarar han:

– Det här, förlåt, det här är någonting mellan mig och TV4. Det är privat, säger Martin Timell via telefon från Seychellerna till Expressen.

Mängder med avslöjanden efter kampanj

Det var i samband med den populära kampanjen #metoo som flera avslöjanden kom upp gällande Martin Timell. Han ska bland annat ha blottat sitt kön för en kvinnlig programledare medan en annan kvinna uppger att han ska ha tagit på hennes bröst och rumpa vid ett event på Arlanda.

Vi har tidigare skrivit om hur TV4-chefer fått sina hem renoverade av Martin Timell, läs mer om det i inslaget nedan:

Annons
Dela på Facebook