Fräckisar

Kvinnan dundrade fram i 170 km/h när polisen stoppar henne – hennes förklaring är galen

Annons
av nuntium
17 februari, 2020
Annons

Det här är en historia om en polisman som utför sitt arbete med stor respekt för andra. Men när jag läser den konversation som uppstår mellan han och kvinnan kan jag inte låta bli att bryta ut i skratt. När du själv läser den här roliga historien kommer du förstå mig.

En kvinna i medelåldern kör alldeles för fort en dag. Plötsligt får hon syn på en polis som står och skjuter med laser men då är det försent. Han har redan hunnit skjuta med radarn och vinkar nu in henne. Hon hinner lagom bromsa så hon kan svänga in där han står.

Annons

Polisen gick med ett leende på läpparna fram till kvinnan som satt i bilen och frågade:

– Vad har du så bråttom till?

– Jag är sen till mitt arbete.

– Den där har jag aldrig hört förut, sa polisen. Vad arbetar du med?

– Jag jobbar med att töja ändtarmar, du vet en sån där ändtarmsutvidgare kallas jag.

– Ursäkta, en vad? Ändtarmsutvidgare sa du? Kan du berätta vad en sån gör?

– Ja, det är precis vad det låter. Jag börjar med att stoppa in ett finger, sedan två fingrar, sen tre, sen fyra och till slut får jag i hela handen. Då jobbar jag sakta men säkert tills jag får in bägge händerna. När jag tänjt ut den till ungefär 180 centimeter så är jag klar.

– Öh, okej… Vad gör man med ett 180 cm brett rövhål?!

– Man sätter på han en reflexväst, ger honom en laser och ställer honom bakom nästa vägkrök.

Om du också tyckte den här fräckisen var rolig, DELA den med dina vänner!

Glöm inte att gilla Nuntium för fler roliga historier.

Annons
Dela på Facebook