Kändisar

Kim Kardashian dramatiska förändring – ändrar sitt utseende efter sonens födsel

Annons
av nuntium
7 juni, 2019
Annons

Är det en ny Kim vi kommer få se i framtiden? På senare tid har hon förändrat både sitt utseende och yrkeskarriär.

För några veckor sen fick Kim Kardashian, 38, sitt fjärde barn tillsammans med rapparen Kanye West, 41. Deras yngsta son har fått namnet Psalm. Kim ligger dock inte på latsidan utan är i full gång med att lansera hennes nya karriär.

Annons

I en intervju med Vogue tidigare i år berätta hon om sina planer på att gå i sin pappas fotspår och bli advokat. De närmaste tre åren kommer hon gå ett lärlingsprogram och beräknas bli klar under 2022. Hon verkar själv väldigt inspirerad av sin nya karriär.

– Det är aldrig en person som får saker gjorda. Det är alltid en grupp av människor och jag har alltid vetat min roll, men jag kände att jag ville kämpa för människor som har kämpat hårt för samhället, säger Kim enligt Life & Style.

Ny frisyr

Kim har börjat sin juristkarriär genom ett samarbete med en advokatfirma i San Francisco och uttalade sig nyligen om ett av hennes fall på twitter.

”Jag hade ett känslosamt möte med Kevin Cooper igår på San Quentin’s dödscell. Jag har funnit att han är omtänksam och ärlig och tror att han är oskyldig i det trött som han blivit dömd för”, skriver Kim.

Ett intressant möte men mest uppmärksamhet fick ändå Kim efter sitt besök på fängelset. Då fångades hon på bild med en ny look där hon bytt sitt långa hår mot en axelkort frisyr istället.

En frisyr passande en advokat. Vad tycker ni om Kim Kardashians nya look och karriär?

 

 

 

Annons
Dela på Facebook