Kändisar

Kärlekskravet från Carina Berg till maken Erik: ”Han inte hade något val”

Annons
av nuntium
6 november, 2019
Annons

Erik offrade miljoner för kärleks-kravet. Nu berättar Carina Bergs make om uppoffringen.

Erik Berg har aldrig ångrat sitt beslut.

Annons

Erik var en etablerad landslagsspelare i fotboll och spelade för den danska storklubben FC Köpenhamn.

Klubben är överlägset den största och rikaste i Norden och de svenska storklubbarna är inte ens i närheten när det kommer till sportsliga meriter och ekonomi. När Erik som då hette Johansson i efternamn träffade Carina Berg, förändrades allt.

View this post on Instagram

Game 3.

A post shared by Erik Berg (@erik_berg) on

Paret blev genast störtförälskade och kärleken bara växte. De delade snabbt med sig av sin lycka i sociala medier och det gick inte att undgå att paret hyste starka känslor för varandra.

Det fanns bara ett dilemma, Erik bodde i Köpenhamn och Carina i Stockholm. Paret insåg rätt snabbt att det inte var hållbart att pendla och kärlekskravet från Carina Berg gjorde att Erik inte hade något val.

Erik Fattade då det drastiska och uppoffrande beslutet, trots att han hade lång tid kvar på sitt miljonkontrakt med FC Köpenhamn så valde han att bryta det.

Foto: Instagram

I stället skrev han på för Djurgården och kom på så vis till Stockholm där hans kärlek bor. Hur många miljoner som Erik Berg avstod framgår inte, men uppskattningar talar om 6 till 10 miljoner kronor.

Beslutet chockade många och att avstå från så mycket pengar och byta ner sig fotbollsmässigt är ett stort steg.

Erik följde sitt hjärtas röst och valde kärleken framför miljonerna.

– Det är ganska stora val och jag tror många inte kan förstå det och så, men för mig var det väldigt enkelt att ta. Jag är otroligt glad att  få bo här med Carina, säger Erik Berg i P4 ”Extra”, rapporterar Expressen.

Idag är paret gifta och får snart barn. Kärleken segrade återigen tack vare Carina Bergs krav.

 

Annons
Dela på Facebook