Kvinnan föder i den splitternya bilen, då skäller maken ut henne – men hennes svar? Klockrent!

Publicerades den 12 mars, 2018

När ett liv sätts till världen så är det ett ögonblick som man minns resten av livet. Det här paret kommer verkligen minnas när deras lilla barn kom till världen eftersom kvinnan födde i bilen – precis utanför sjukhuset.

Dr. Brian Snyder som arbetar som akutkirurg hade precis passerat ut genom entrédörrarna när han fick syn på en bil på parkeringen. I framsätet så såg han en kvinna som hade börjat förlösa sitt lilla barn.

Trots att de var så nära sjukhuset visste Brian om att det var ont om tid och att de inte skulle hinna ta sig in till sjukhuset vilket gjorde att han var tvungen att agera snabbt.

Men det som händer efter förlossningen är någonting som ingen av dom kunde förutse, inte ens personalen.

Ibland så är våra små barn ivriga med att komma ut vilket denna kvinnans barn var. Det var tur att Dr. Snyder kom dit i precis rättan tid och kunde förbereda sig på en förlossning i framsätet på bilen.

När den blivande mamman blev tillsagd av doktorn att sluta kryss blev situationen kritisk. Navelsträngen hade nämligen lindats runt barnets hals och hade hon fortsatt att krysta då kunde det slutat illa.

Alla drog en suck av lättnad när läkaren försiktigt lyckades reda ut navelsträngen. När barnet var ute frågade Dr. Snyder om den just blivna pappan ville klippa navelsträngen och stäckte fram en kirurgisk sax.

Om du själv varit med vid en förlossning så vet du att det kan bli lite rörigt när det väl är dags att föda. Dr. Snyder trodde att kvinnans make skulle svimma, men istället för att göra det så tittade han sin fru rakt in i ögonen och sa:

”Älskling, för i helvete! I vår nya bil! Med specialsydda säten! Kunde du inte ha väntat i 15 minuter till?”

Den kommentaren blev droppen för den nyblivna mamman som vid det här läget var mycket känslosam. Vad hon gjorde då var helt underbart och verkligen välförtjänt.

Det här är en sann berättelse som är hämtat från verkligheten. Den har varit med i Discoverys serie ”Untold Stories of ER”.

Titta på klippet här nedan och se vad mamman gjorde:

DELA klippet om du också tyckte mammans svar var klockrent!

Glöm inte bort att klicka på ”Gilla”-knappen om ni inte redan gjort det.


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


Om du gör det här kommer du aldrig mer behöva se spindlar i köket, badrummet eller sovrummet igen

Han åt bara potatis varje dag i 365 dagar – se nu resultatet

Flickvännen kommer hem efter jobbet - det hon möts av innanför dörren gör henne rasande!

Hon var 12 år gammal när hennes bror gjorde henne gravid - 9 år senare avslöjar hon DETTA