Intressant

En 17-årig pojke dödförklarades – vaknade upp på väg till sin egen begravning

Annons
av nuntium
23 mars, 2020
Annons

Den här 17-åriga pojken hade dödförklarats lite för tidigt och vaknade upp när hans familj bar honom till sin egen begravning.

Kumar Marewad hade dödförklarats efter en tids sjukdom, skriver Huffington Post.

Annons

17-åringen bor i Dharward, i den indiska staten Karnataka och arbetar som byggnadsarbetare. Han blev biten av en hund och drabbades av hög feber en månad innan han dödförklarades. Pojkens värden blev allt sämre och hans sattes i respirator.

Infektionen spred sig i kroppen och hans chans att överleva var enligt läkarna väldigt liten. Familjen tog beslutet att avsluta den medicinska behandlingen och ta hem honom.

Hans svåger berättar för Times of India att han en dag slutade röra sig och slutade att andas ,skriver News Minute.

De antog då att pojken var död och började förbereda för begravning. Traditionellt började förberedelserna snabbt och familjen började samma dag att bära hans kropp för att ge den ”sista smörjelsen”. Det visste då inte att pojken fortfarande var vid liv.

När familjen hade vandrat två kilometer kom chocken. Kumar öppnade ögonen och började röra på armar och ben. Familjen åkte till närmaste sjukhus i ren panik.

För att bekräfta händelsen har Times of India pratat med läkaren Dr Mahesh Neelakhantannavar och han säger att den 17-årige pojken åter sattes i respirator men att han fortfarande hade hjärnhinneinflammation på grund av hundbettet.

Det framgår inte om pojken överlevt behandlingen.

Annons
Dela på Facebook