Hemskt

Familjen gick och la sig och sov – vaknade aldrig upp igen

av nuntium
15 april, 2019
Annons

Den amerikanska familjen Sharp åkte till Tulum i Mexiko för att njuta av en familjesemester tillsammans. Efter några dagar hittades alla fyra i familjen  döda.

Polisen har nu kommit fram till orsaken.

Annons

Familjen Sharp var från Iowa, USA. De var på semester i Mexiko. Familjen gick och la sig precis som vanligt, men de hade ingen aning om att de skulle bli de sista de skulle göra.

När familjen inte längre delade med sig av bilder från deras semester blev släkten hemma i USA oroliga.

Bildkälla: Facebook

Amy Marie Sharp, 38, Kevin Sharp, 41, och deras två barn Adrianna, 7, och Sterling, 12, hittades döda i deras semesterlägenhet efter några dagar.

– Såvitt jag vet gick de å la sig och aldrig vaknade igen, säger Amys kusin Jena till ABC News.

Polisen har nu kommit fram till dödsorsaken. Familjen dog av en giftig gas som funnits i lägenheten. Utredarna som undersökte lägenheten hittade en defekt vattenberedare.

Dog av kvävning

Obduktionerna som gjordes på kropparna visar att familjen dog av kvävning efter att ha andats in propan, skriver Des Moines Register.

– Det var en läcka, och det (gasen) kom direkt från tvättstugan där det inte fanns någon ventilation alls, säger Christopher Martinez, som leder undersökningen till tidningen.

Polisen antog tidigare att familjen dött mellan 36 och 48 timmar innan de hittades, men utredaren menar att det inte är fastställt ännu.

Det är i nuläget oklart om personen som äger lägenheten kommer hållas ansvarig för olyckan, skriver danska Metroxpress.

Dela på Facebook

Annons