Oj

Jenny Strömstedts ord om bråket med Steffo Törnquist efter händelsen i Nyhetsmorgon som tittarna inte fick se: ”Riktigt arg”

av nuntium
3 april, 2019

Programledaren Jenny Strömstedt berättar nu när hon och Steffo Törnquist rök ihop efter sändning av TV4: Nyhetsmorgon.

”Han tog mig åt sidan och var sådär riktigt arg”, säger Jenny i podcasten ”Nemo möter en vän”.

Annons

Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist har lett Nyhetsmorgon tillsammans i flera år. När Jenny gästade veckans avsnitt av ”Nemo möter en vän”, berättar hon om en händelse som inträffade mellan henne och Steffo.

– Jag kommer ihåg att vi rök ihop någon gång, men jag försöker minnas vad det handlade om…, säger Jenny i podcasten.

Han blev jättearg

Händelsen som fick Steffo att ilskna till hände under sändning.

– Jag tror att han blev jättearg på mig, jag kan dessvärre inte bjuda på några exakta detaljer, men det var en sån lojalitetsgrej. Du vet när man sitter två stycken i studion och är väldigt beroende av varandra. Man ska hålla på, tramsa och skoja med varandra, säger hon i podcasten och fortsätter:

– Men grunden måste vara att man stöttar varandra, att man aldrig lämnar någon löst hängande.

View this post on Instagram

Hurra för fredag! ????I dagens program: ????????‍????Ebba Busch Thor kommer hit ????????‍???? Marcus Oscarsson pratar om det senaste inom politiken ????Daniel växte upp i porrindustrin ????????Lets Dance juryn svänger förbi ????Frida Ronge lagar friterad kyckling ????Odla hemma med barnen Och såklart mycket mer, hoppas vi ses!

A post shared by TV4 Nyhetsmorgon (@nyhetsmorgon) on

Och det var det som Steffo upplevde vid ett tillfälle.

– Då hade jag missat det i något läge och han tog mig åt sidan och var sådär på riktigt arg. Men det var nog helt rätt tror jag också, säger Jenny i podcasten.

– Blev du rädd? frågar Nemo då.

– Nej, vi har en ganska bra dialog och vi är också bra på att säga saker direkt. Det är ju annars en mänsklig oförmåga, säger Jenny om sin relation med Steffo.

Annons
Dela på Facebook