Hemskt

Mannen ligger nedsövd på operationsbordet – då fångas sjukhuspersonalens hemska beteende på film

Annons
av nuntium
12 augusti, 2019
Annons

Om det är något ställe man vill känna sig trygg och respekterad på så är det på ett sjukhus. Speciellt om du ligger nedsövd i väntan på en operation. Den här mannen fick en chock när han såg sjukhuspersonalens beteende.

När man blir nedsövd inför operation innebär det både vissa underliggande hälsorisker, men också det faktum att man är helt utelämnad till sjukhuspersonalen och därmed är i ett väldigt utsatt läge.

Annons

Att sjukhuspersonal ska vara professionella är något man tar för givet. Tyvärr verkar så inte alltid vara fallet. Den här mannen fick reda på läkarna och sjuksköterskornas vidriga beteende först efter att han blivit opererad.

Som tur är fångades allt på film och spred sig på internet vilket fått sjukhuset att tvingas agera.

Källa: Youtube

Dansade runt mannen

I klippet kan man se patienten ligga nedsövd på operationsbordet. Sjukhuspersonalen som är på plats, läkare och sjuksköterskor, gör dock allt annat en sitt jobb. De uppvisar ett vidrigt beteende när man kan se personalen dansa runt den medvetslösa mannen och fånar sig och skrattar. Allt filmas av en annan i personalen som hejar på dom.

Klippet läckte ut på internet och har fått stor spridning. Ledningen på sjukhuset i fråga, Clinica Santa Cruz i Colombia, tvingades agera.

Skandalen ägde rum 2017 och de fem från personalen i klippet har fått sparken, skriver The Mirror. Samtliga av personalen på plats har bett om ursäkt till patienten efter att sjukhusets chef gått ut och fördömt beteendet.

Annons
Dela på Facebook