Djur

Husse klappar en av sina hundar – kolla in vad den andra hunden gör då

Annons
av nuntium
29 augusti, 2017
Annons

Alla som har en stor hund där hemma vet att det ibland kan bli ganska trångt i soffan eller sängen. Eller ja, även små hundar tar uppenbarligen lika mycket plats. När den här mannen bestämde sig för lite eftermiddagsmys med sin ena av två hundar blev det inte riktigt som han hade tänkt sig.

Tillsammans med sina två hundar, Titan och Holly, var det den ultimata mysfaktorn för husse i soffan (och lite trångt). Och när man ändå ligger så tätt och myser kan man lika väl klappa och klia dem lite kärleksfullt. Problemet var bara att han uppenbarligen glömde bort sin ena hund – och det var han inte sen med att berätta!

Annons

Rycker i husse av svartsjuka!

Det är alltså inte det kärleksfulla kliandet och klappandet som har blivit en viral succé – utan det som hunden gör för att tala om för husse att han känner sig som femte hjulet.

När husse ligger och myser med Titan blir Holly genast svartsjuk! Hon är nämligen allt annat än tillfreds med vad som sker – självklart är det ju Holly som ska ha kärlek, enligt henne själv i alla fall.

Klippet har setts knappt 1,5 miljoner gånger – och det bevisar verkligen hur otroligt kärleksfulla och underbara våra fyrbenta pälsvänner är!

Se klippet nedanför! Visst är det svårt att hålla tillbaka leendet?

Fick klippet dig till att le? Glöm då inte att DELA det med dina vänner, så de också kan få sig ett härligt leende på läpparna!

Annons
Dela på Facebook