WOW

Hon går till frisören för att klippa av sig håret. Resultatet? Förvandlingen är total!

Annons
av nuntium
27 oktober, 2019
Annons

Det verkar som att det finns förutfattade meningar när man pratar om frisyrer. Många anser att män ska ha kort hår medan kvinnor ska ha lite längre hår. Både män men framförallt kvinnor lägger ned mycket tid och energi på att fixa i ordning håret och hålla det fint varje dag.

Efter ett tag så är man riktigt bekväm i sin frisyr och det kan kännas som att det inte finns någon annan frisyr som man passar i. Men är det verkligen så bara för det känns rätt?

Annons

Tänk om du då lever på ditt utseende, då krävs det ännu mer mod för en förändring men samtidigt kanske en förändring är ett måste.

Precis så var det för Sheba Salvic som jobbar som modell. När hon gick till frisören bestämde hon sig för att inte bara klippa topparna utan gick all in.

Det var som vilken vanlig dag som helst. Sheba kom till studion och var glad som vanligt. Hon satte sig i studion med hennes röda fina lockade hår medan fotografens blixtar tog över rummet. Hon poserade och log glatt för kameran.

Men det ingen visste då var att de här bilderna skulle bli de sista innan hon skulle sätta sig ner i frisörstolen för att göra en total förändring. Spänd av förväntan satte hon sig i stolen och lät frisören påbörja sitt jobb.

Hårtuss efter hårtuss föll ned på golvet. Trots det så fortsatte Sheba att skina som en sol. När frisören hade klippt en del med sax så åkte tillslut rakapparaten fram.

När frisören var klar med frisyren, hade stylat håret och fått på lite makeup på Shebas ansikte så var förändringen total. Verkligen helt otrolig!

Kolla på klippet här under – kolla ända till slutet så du får se det otroliga resultatet. Wow alltså!

Det här kan man verkligen kalla för modigt! Shebas nya stil är någonting utöver det vanliga, den är helt bedårande!

DELA gärna artikeln med dina vänner om du också tycker hon blev väldigt fin i sin nya frisyr!

Annons
Dela på Facebook