Kärlek

Hetta upp det i sovrummet – så gör ni det bättre för både dig och honom

av nuntium
4 september, 2017
Annons

Det snackas till och från att det krävs nya ställningar, sexleksaker eller kanske rollspel för att hotta upp sexlivet. Men enligt en ny studie från USA så krävs det ingenting av det här för att hotta upp sexlivet. Vill ni ha ett mer njutbart sex så är nyckeln till det någonting helt annat.

Om du tror att sex och romantik är två helt skilda saker så kanske du bör tänka om.

Annons

Enligt en forskning som är utförd av Indiana University School Of Public Health och Centre for Sexual Health Promotion så har det visat sig att något av det mest attraktiva som finns är när romantiska inslag finns med i sängkammaren.

– Tvärtemot många stereotyper så är de mest attraktiva beteendena romantiska och kärleksfulla, även för män, säger professor Debby Herbenick, som ligger bakom studien, enligt Huffington Post.

Fler kyssar och kel är nyckeln till framgång

Fler kyssar, mer kel och romantiska ord under sexakten är det alltså som gäller. Både kvinnor och män verkar uppskatta om rummet som de ligger är romantiskt.

Studien är baserad på de svar som kom in från över 2000 kvinnor och män när man frågade om deras sexuella beteenden och preferenser.

Så här svarade dom om attraktiva beteenden:

Glöm inte att gilla Nuntium för fler läsvärda artiklar.

Dela på Facebook

Annons