Otroligt

Polisen gör ett plötsligt drag – hundens otroliga svar liknar inget du någonsin tidigare sett

Annons
av nuntium
19 juni, 2018
Annons

Vissa hundar är väldigt intelligenta. Det känns nästan overkligt när man ser vad de kan få. Och nästan alltid finns det en ”ännu smartare” hund. Till exempel, schäfern i det här klippet längre ner.

Jag tror att de allra flesta verkligen kan fascineras över vad djur kan göra. Allt från olika konster till tricks och viktiga uppdrar. Kanske framförallt har hundaren unik förmåga att klara av att lyda specifika kommandon.

Annons

Många försöker lära djuren olika saker för att det är häftigt, och som en stimulerande del av uppfostran. Att det i framtiden kommer att vara användbart för något viktigt är förmodligen inte vad många tror.

Men du bör inte glömma att det finns hundar som faktiskt jobbar. Naturligtvis menar man polishundar. De går igenom speciella träningar och är betydligt smartare och mer lydiga än den genomsnittliga husdjurshunden. Vilket är helt makalöst.

Denna utbildning är viktig för polishundarna att genomgå för att göra ett bra jobb för polisen.

Därför är det inte konstigt att polishundar får mycket respekt, vilket dom förtjänar också.

Detta klipp har setts av över 3,6 miljoner människor. En polis står på en parkeringsplats när hans schäfer ligger och tar det lugnt.

Då gör hundägaren bara en liten sak, och hunden förstår direkt vad som kommer hända. Kolla nu vad han gör, det är helt otroligt!

Polisen bakom kameran lyckas faktiskt inte hålla tillbaka skrattet.

Se klippet här:

Glöm inte att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Annons
Dela på Facebook