Hemma

Har du sett huset som bara är 30 kvm? Vänta tills du ser insidan!

Annons
av nuntium
8 juni, 2018
Annons

Titt som tätt dyker det upp pyttesmå hus som någon kreativ människa har kommit på och sedan sett till att det blivit till verklighet. Någonting som många av oss är överens om är att dessa skapelser är någonting utöver det vanliga.

Vi människor är experter på att söka lycka och tror att vi ska finna den i dyra prylar och överflöd. Men tänk om det skulle vara så att genom bara ändra vårat sätt att tänka på så skulle vi genast bli mycket lyckligare, utan att någonting har ändrats?

Annons

Om du håller kvar vid den tanken och sedan adderar ett enkelt hus där vi har allt som vi behöver trots att det är 30 kvadrat, där vi har tid att känna harmoni och komma bort från stressen. Då har vi fått någonting som Olive Nest Tiny Homes byggt och kallar för ”Elsa”.

Det här lilla huset står på en trailer och är därför mobilt. Tänk dig att enkelt kunna flytta ditt hus dit du behagar utan större svårigheter. Inte nog med det så finns det ett växthus kopplat till stugan där man kan odla sina egna grönsaker om man vill och det kan man kalla för lyx!

Insidan av detta hus gömmer mycket mer än vad du kan tänka dig. Du har ett vardagsrum med en bäddsoffa med förvaring, matsal, badrum och ett sovloft.

När du ser insidan kommer du knappt kunna tro dina ögon. Det här är helt magiskt men samtidigt väldigt enkelt. Det här huset kostar ungefär 600 000 kronor att köpa. Ganska mycket hus för pengarna skulle jag vilja säga!

Följ med på en rundtur och ta en titt på insidan i videoklippet här nedan:

Vad tycker du om huset? Skulle du kunna tänka dig att bo här? Dela gärna vidare det här lilla underbara huset till någon som du tror skulle uppskatta det.

Annons
Dela på Facebook