Klockrent

Här är de 12 mest sjuka sakerna som filmats av drönare

Annons
av nuntium
14 oktober, 2019
Annons

Drönare är rätt fantastiska då dom kan filma på platser där det är svårt för personer att ta sig fram. Genom att använda en drönare kan vi se saker som vi annars aldrig hade kunnat se.

Dessutom blir det väldigt bra kvalitet på videon eftersom dagens kameror är väldigt bra. Men ibland kan det vara så att drönare fångar väldigt konstiga och lite mystiska saker på film.

Annons

Man har sammanställt dom 12 mest roliga saker som filmats av en drönare, och vissa av sakerna är så roliga att man nästan viker sig av skratt.

Det är väldigt häpnadsväckande att detta faktiskt är på riktigt. Man kan bara konstatera att drönare är en väldigt bra uppfinning som man kan ha väldigt roligt med.

Du kommer antagligen att tycka att det är väldigt roligt att se vad dessa drönare har lyckats fånga runt om i världen.

Drönare gör att man ser saker från helt nya vinklar som inte har varit möjliga tidigare. Trots att det är en plats som är svårtillgänglig för oss människor så kan drönaren ta sig dit utan problem.

I klippet nedan får du exempelvis se en person som ligger och solar på ett hustak och blir ganska förvånad när det kommer en drönare och filmar precis ovanför hennes huvud.

Se klippet nedan:

Annons
Dela på Facebook