Otroligt

Efter Ann fyllt 60 år ville hon ha en förändring – Den otroliga förvandlingen får folk att häpna

av nuntium
10 oktober, 2018
Annons

Ann hade precis fyllt 60 år och kände att hon ville ha en förändring, så hon valde att besöka stjärnfrisören Christopher Hopkins eller som han också kallas – The Makeover Guy, för att se om han kunde hjälpa henne.

Ann sätter sig i stolen med sina fina lockar och förklarar för honom att hon enbart har lite smink på sig.

Annons

Trots att hon redan är vacker som hon är, är det dags för en ny höststil, och det är framför allt håret som hon vill göra en förändring med.

Därför åkte hon från Kanada till Minneapolis, USA, till Christophers salong.

När man ser Ann´s efterbilder får man en chock. Människor på nätet har kallat henne för filmstjärna, och när man ser resultatet är det lätt att förstå varför!

Den här medelålderskvinnan var öppen för allt. Ann berättade framför kameran att hon ville ha en förändring nu när hon fyllt 60 år och hade därför tagit sig den långa vägen från Toronto, Kanada till Minnesota, tillsammans med sin man Leo.

Hennes förvandling har hyllats av massor av människor på sociala medier. Dom skriver i kommentarerna att hon liknar Angie Dickinson och Shania Twain.

Och såklart att Christopher vet vad han gör. Se när han inleder hennes förvandling i klippet nedan. Det är helt enastående, och man ser verkligen att Ann trivs i sin nya frisyr!

Se klippet här:

 

Dela på Facebook

Annons