Klockrent

Hanna, 21, beställde badkläder från AliExpress – när hon öppnade paketet och såg baddräkten började hon skratta

av nuntium
30 december, 2018
Annons

AliExpress, Wish och alla appar där man kan handla billiga prylar från Kina i alla ära. Man kan få en hel del bra grejer därifrån till riktigt bra priser men samtidigt är risken stor att det går riktigt, riktigt fel.

Dels för att pris och kvalité ofta går hand-i-hand men även för att kinesiska storlekar kan vara riktigt små jämfört med storlekarna som vi européer är vana med.

Annons

När 21-åriga Hanna skulle resa utomlands behövde hon en baddräkt. Därför hade hon beställt en från AliExpress en månad tidigare. När paketet sedan kom blev det inte riktigt som hon hade tänkt sig.

Källa: Facebook

– Jag fick hem den i fredags och blev jätteglad, tills jag öppnade paketet och såg baddräkten. Det enda som stämde var färgen och motivet, men annars var det inte ens samma modell. Det var tur att den var billig, säger Hanna till Nyheter24 och skrattar.

Modellen var alltså inte ens i närheten av det som produktbilden visade, men inte nog med det så var storleken helt galet fel också. När Hanna fick se det så började hon gapskratta. Baddräkten hon hade beställt skulle storleken medium, men den hon fick såg ut att passa en ettåring.

Källa: Facebook

Hanna laddade upp bilder i en stor Facebookgrupp där hon visade hur den baddräkten skulle se ut och hur den hon fick såg ut. Hon möttes av mycket skratt och reaktioner.

Hon berättar att eftersom hon tyckte det var så himla roligt ville hon dela med sig av det till andra och dom verkade tycka det var lika roligt som Hanna tyckte.

Dela på Facebook

Annons