Oj

Kommunens pinsamma plogmiss får hela internet att vika sig av skratt

Annons
av nuntium
18 november, 2019
Annons

När plogbilen var framme i Uddevalla för att röja snö så måste någon varit rejält trött på jobbet, för det gick lite för fort…

Vintern kommer snart och vi har börjat få snö på olika ställen runt om i landet. Som tur är så finns det plogbilar som ser till man kan komma fram på vägarna.

Annons

Det gäller dock att personen bakom ratten på plogbilen är uppmärksam, så att det inte blir som i Uddevalla för några år sedan. Efter ett kraftigt snöfall var kommunen snabbt framme och plogade, lite väl snabbt kanske…

Tanken var att man skulle rensa gångvägen från snö, men som ni ser på bilden nedan så missade man gångvägen och plogade gräsmattan bredvid istället.

Facebook/Joakim Hollertz

Det var Joakim Hollertz som uppmärksammade misstaget efter att han varit ute på en promenad och märkte att något var fel.

Han publicerade bilden på det komiska snedsteget i en Facebook-grupp och reaktionerna lät inte vänta på sig. Inlägget fick tusentals reaktioner och delningar där folk skrattade åt kommunens slarv.

– Skulle vara kul att få veta vad plogbilskillen får höra i lunchrummet. Killen hade säkert jobbat ett långt pass och var säkert jättetrött. De gör ju faktiskt ett jättejobb när det kommer så mycket snö på en gång, men det gör det ju inte mindre roligt, säger Joakim Hollertz till Aftonbladet.

Vi får hoppas att kommunerna är mer noggranna med plogningen det här året!

Annons
Dela på Facebook