Han trakasserar förbipasserande kvinnor på ett sexuellt sätt dagligen – se mammans reaktion när hon råkar passera

Publicerades den 12 mars, 2018

Att människor inte vet hur man ska bete sig är ett vardagligt problem numera. Kvinnor är i regel mer utsatta för det och de är inte ovanligt att männen beter sig oförskämt och slänger kommentarer efter förbipasserande kvinnor.

I Lima, som är Perus huvudstad så är det väldigt illa. 7 av 10 kvinnor blir trakasserade när de är ute och går på stans gator och torg. Då bestämde sig en tv-show att göra ett socialt experiment och läxa upp några av männen.

Tanken bakom experimentet var helt genialt! Vem kan läxa upp männen så de förstår att det är allvar och inte okej att bete sig så? Jo – det fick deras egna mammor göra.

De hittade två killar som flera gånger trakasserat kvinnor och sökte därför upp deras egna mödrar och sedan kunde experimentet börja.

Genom att låta mammorna bli stylade av stylister så förändrades deras utseende så pass mycket att männen inte kunde känna igen dom. Efter det var gjort så letade de reda på var sönerna befann sig och så fick deras mammor gå ut på stan.

Genom kamerorna som placerats ut så de inte syntes fick man se hur männen gjorde precis som de brukade. De slängde spydiga kommentarer efter kvinnorna som gick förbi.

Men det var en grej som de inte hade räknat med, den här gången var det deras egna mammor som de var oförskämda emot vilket de även fick höra.

Se experimentet i klippet nedan.

Man kan lugnt säga att männen fick den utskällningen som de förtjänade. Dela gärna vidare den här artikeln så vi kan belysa det problem som existerar varje dag, även här i Sverige.

Gilla gärna Nuntium om du vill ha fler läsvärda artiklar direkt i ditt nyhetsflöde!


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


17 bilder som bevisar varför kvinnor har längre livslängd än män! Nummer 15 skrämmer verkligen mig!

16 kronor betalade pojken för tavlan - det visade sig vara hans livs bästa affär

Stefan Eriksson blev årets Farmen-vinnare — så kommer han hämnas på finalfesten

20 personer bad James om Photoshop-hjälp - hans spratt får mig att brista ut i skratt!