Skoj

Han ringer sitt ex och driver med henne – men det sista hon säger får honom att tappa hakan

Annons
av nuntium
17 augusti, 2017
Annons

Att göra så kallade ”prank”, som betyder att man skämtar med någon är någonting som är oerhört populärt på Youtube. Den här killen ringer upp en av sina exflickvänner för att skoja till det lite med henne. Han ska ringa och säga att han tänker på henne, saknar henne, älskar henne och fråga om dom inte kan försöka igen. Men när han avslöjar att det hela är ett skämt så säger hon någonting som får han att tappa hakan.

Det här är kanske ett lite väl taskigt skämt. Hade någon gjort så här mot mig så vet jag inte hur jag hade reagerat. En sak är säker och det är att jag inte hade uppskattat det för fem öre. Men som man brukar säga, det man ger får man även tillbaka och det kan man minst sagt säga att den här killen fick.

Annons

Hans exflickvän hör inte vem det är som ringer henne. När han berättar vem det är blir hon väldigt förvånad över att han ringer. Han säger att han scrollade förbi hennes kontakt i kontaktlistan och tänkte ”där är hon ju, jag ringer och kollar om hon har kvar sitt nummer”.

Han frågar sedan hur hon mår och hon har tid att prata. Han fortsätter samtalet med att säga att det kanske kommer från ingenstans men att han saknar henne, det hon gjort för honom och om hon skulle kunna tänka sig att försöka igen sakta men säkert.

Samtalet fortsätter och det går bättre än vad han hade förväntat sig. Till slut kan han inte hålla masken längre och säger att det hela är ett skämt. Det hon säger innan hon klickar honom i örat får honom att tappa hakan fullständigt och vi kan inte låta bli att skratta.

Lyssna på hela samtalet här under:

Vad tar vi för lärdom av det här då? Jävlas aldrig med en tjej..

DELA vidare om du också började skratta och tycker att han får skylla sig själv.

Annons
Dela på Facebook