Historier

Det här ska du absolut inte göra framför din chef – han fick nästan sparken för det

Annons
av nuntium
24 juni, 2019
Annons

En framgångsrik farmare dog och lämnade allt kvar till sin hängivna fru. Hon var en mycket snygg kvinna och fast besluten om att behålla farmen. Men det visade sig att hon inte kunde så mycket om hur man drev en farm så hon bestämde sig för att annonsera i tidningen för att hitta någon kunnig att anställa.

Två cowboys ansökte om jobbet. En var blyg och den andra var nästan konstant full. Hon funderade och det var inget lätt beslut att fatta. Tillslut kom hon fram till att den som lämpade sig bäst för jobbet var den blyga killen, hon trodde det skulle vara säkrare att få honom runt huset än den berusade. Det visade sig att han var en hårt arbetande man som jobbade över många timmar varje dag och han hade en oerhörd kunskap.

Annons

Dom arbetade tillsammans i två veckor och farmen gick väldigt bra. En dag sa änkan till sin anställde: ”Du har gjort ett riktigt bra jobb, farmen ser helt fantastisk ut. Du borde gå in till stan och släppa loss lite.”

Den anställde höll med sin arbetsgivare och tog sig in till staden på lördagskvällen. Klockan blev ett på natten och han hade inte kommit hem än.

Klockan slog två och ingen hade sett skymten av honom. När han återvände runt halv tre på natten och kom in i rummet så fann han änkan sittandes vid braskaminen med ett glas vin i handen och väntade på honom.

Hon viskade åt honom att komma över till henne. ”Knäpp upp min blus och ta av den”, sa hon. Skakande gjorde han som hon sa.

”Ta av mina stövlar”. Han gjorde som hon bad, det gick väldigt långsamt.

”Ta nu av mina strumpor”. Han tog varsamt bort strumporna och placerade dom snyggt vid stövlarna.

”Ta nu av min kjol”. Han knäppte upp kjolen och tittade henne i ögonen.

”Ta nu av min bh”. Åter med skakande händer gjorde han som han blev tillsagd och släppte ned den på golvet.

”Nu,” sa hon, ”ta av mina trosor”. Vid eldens ljus drog han långsamt ner dom.

Då tittade hon på honom och sa: ”Om du någonsin bär mina kläder in till staden igen, så får du sparken!”

DELA den här roliga historian vidare om du också fick dig ett gott skratt!

Glöm inte bort att gilla Nuntium för mer rolig läsning!

Annons
Dela på Facebook