Hälsa

Ät gurka i 7 dagar – då kommer någonting fantastiskt hända med din kropp

av nuntium
17 april, 2018
Annons

Det finns många dieter som man kan hitta online som lovar en snabba och effektiva resultat, men sällan jobbar någon av dem såväl som den effektiva gurk dieten som finns idag.

Den här fantastiska kosten kan hjälpa dig att förlora en massa vikt på bara 7 dagar.

Annons

Dieten är baserad på gurkor och fungerar bäst när den kombineras med vanlig träning.

Dieten innehåller gurkor som grundkost. Du kan äta denna otroliga grönsak så mycket du vill och när du känner dig hungrig. Gurkor innehåller en mängd viktiga näringsämnen som rensar din kropp på toxiner, ökar din ämnesomsättning och rensar upp i tarmarna.

Gurkor innehåller en mängd med vitaminer, mineraler och antioxidanter och kommer att avgifta din kropp och öka din ämnesomsättning, effektivt främja din viktminskning.

Gurkor är ett kraftigt diurekum som också kan ta bort överflödigt vatten från din kroppen. Grönsaken är också bra för din hud, och är därför många bra kosmetiska produkter innehåller just gurka.

I klippet visas en dietplan för hur du ska äta och vad. Det är såklart inte enbart gurka utan blandas med bland annat andra grönsaker och yoghurt och bröd.

Du får en måltidsplan för frukost, lunch och middag.

Om du vill tappa mycket vikt under dietens längd, bör du följa dietplanen strikt och träna regelbundet också.

Gurk dieten är idealisk för dig som inte vill ägna mycket tid och uppmärksamhet åt vad du äter och förlorar ändå mycket i vikt.

Se klippet för dietplan och lycka till med din viktnedgång!

Glöm inte bort att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Dela på Facebook

Annons