Samir Badrans hälsobesked efter kollapsen – ”Någon typ av..”

Publicerades den 6 december, 2018
Annons

För ungefär en månad sen skrev 28-årige Samir Badran om kollapsen på sin Instagram.

”Jag har stressat, festat, sovit dåligt, pressat mig själv till max, ätit dåligt, druckit mycket alkohol och levt utan någon som helst tanke på hälsa under stor del av mitt liv”, skrev han då och konstaterade att han drabbats av ”någon typ av utbrändhet”.

”Det snurrar i mitt huvud, min syn försämras konstant, jag har myrornas krig i mitt synfält (sök på visual snow på youtube”, jag har börjat få självmordstankar”, fortsatte han.

Samirs höga tempo körde in honom i väggen för en månad sedan.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

❌ Jag har stressat, festat, sovit dåligt, pressat mig själv till max, ätit dåligt, druckit mycket alkohol och levt utan någon som helst tanke på hälsa under stor del av mitt liv. Under sista månaderna har jag tyvärr drabbats av någon typ av utbrändhet, jag kan inte säga exakt vad som hänt me mig men kan beskriva känslan med att jag känner mig ”full”. Det snurrar i mitt huvud, min syn försämras konstant, jag har myrornas krig i mitt synfält (sök visual snow på youtube), jag har börjat få självmordstankar. OCH DETTA ÄR INTE JAG? Jag är inte ledsen över något, det är mitt psyke som spökar me mig. Jag är lixom en fett glad person när jag jobbar och när jag hänger med folk. MEN SÅFORT JAG BLIR ENSAM är de som att ja blir attackerad. Det är som att min kropp och mitt psyke vill trycka ner mig, och ju mer jag kämpar emot, ju värre blir det. Jag beskrev lite min känsla på instastory och där förklara jag att jag är INTE LEDSEN när jag är ute bland folk. Jag älskar att hänga me människor, jag hatar bara lugnet… jag älskar energi och sprida glädje, jag hatar ett svart rum i tystnad. och varför jag skriver ut detta är för att jag vill bara ge er som kanske känner samma, de finns hopp. Jag ska kämpa mig ur skiten, och jag börjar nu ❤️ KÄRLEK!!! Tack som fan för allt stöd, NI betyder fett mycket! Och ja kommer aldrig sluta va den glada människan ja e, lovar! PEACE

Ett inlägg delat av SAMIR BADRAN (@samirbadrans)


Han skrev då att han behövde en månads vila för att komma på fötter igen. Nu har det gått drygt en månad och Samir Badran ger ett glädjande besked till fansen via sin Instagram.

– Jag börjar bli på bättringsvägen nu, jag har legat hemma i fyra eller sex veckor, jag vet inte riktigt. Länge i alla fall. Det känns bra.

Han planerar dessutom att skriva ny musik med Viktor Frisk.

– Jag ska i alla fall börja skriva en ny låt med Viktor på torsdag. Det ska bli fett nice, säger han.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av SAMIR BADRAN (@samirbadrans)


Sen blir det mer vila. Samir åker kort därefter till Thailand, tillägger han i videoklippet.

Samir berättar också att han går i terapi och äntligen har hittat en psykolog som han trivs bra med.

– Den nya är fett rolig, hon får chock när jag berättar om mitt liv. Hon blir chockad, jag ser det på henne, säger han på Instagram story.

Nöjesbladet har sökt Samir Badran via sin agent, men som hälsar att artisten behöver vila och inte är redo att ge intervjuer än.


Andra läste även:


16 personer som garanterat har en värre måndag än vad du har

10 gulliga meddelanden som måste skicka till din man – redan idag

Gravida 18-åringen ger bort sitt barn – beslutet efter förlossningen får adoptivföräldrarna till tårar

En man bestämde sig för att ta reda på hur hans fru skulle reagera om han lämnade henne.

Något i bilden med strandtjejerna är VÄLDIGT fel - men titta närmare och se den kusliga detaljen

Kvinnan går till läkaren med en 20 år gammal pormask - kolla nu när den kläms. Hemskt!

Flygplanet ska precis lyfta – men se vad som händer med turisterna på stranden bakom planet

Familjens liv förändrades totalt efter läkarens tabbe på gravida Danielle – nu vill hon varna andra

Babylycka hos "Bonde söker fru"-deltagaren: "Äntligen"

Det här får dig garanterat att tappa hoppet om mänskligheten – se dessa 8 unika toaletter

6 tecken på att du är i ett ensidigt förhållande

Mitt i natten klipper hon hemlös hund – 3 timmar senare är förändringen total

10 läskiga saker som barn har sagt till deras föräldrar som gjort dem skräckslagna

Mamman hör skrik från babymonitorn – blir skräckslagen när hon inser att bebisen inte är ensam