Familj

Galna bilder av sovande bebis. Kolla vad mamman gjorde!

av nuntium
26 oktober, 2017
Annons

Finns det något gulligare än sovande bebisar? Knappast…
Trötta föräldrar brukar få rådet att passa på att sova medan deras bebis sover. Det gjorde INTE den nyblivna mamman och fotografen Laura Izumikawa. När hennes dotter Joey sov middag passade hon på att bli galet kreativ och göra något roligt istället.

Det började egentligen med att hon var så fascinerad av sin dotter att hon kunde stirra på henne i timmar, särskilt när hon sov djupt.
– Just för att hon sov så djupt tyckte jag det skulle vara roligt att lägga lite grejer intill henne och skicka roliga bilder till våra föräldrar. Det var ett sätt att dokumentera hur hon växte och utvecklades, sade Laura till Huffington Post.

Annons

Rekvisitan handlade i början om enkla prylar men utvecklades snart till hela uppsättningar kläder med olika teman. Mössor, hattar, peruker, smycken, glasögon kom till användning. Bebisen Joey hade snart en större låda utklädningskläder än de flesta barn.

På Lauras Instagramkonto ”lauraiz” strömmade det in massor av positiva kommentarer från andra föräldrar som älskade att se Joeys senaste look. Alla bilder resulterade så småningom i en bok; ”Naptime with Joey”. Den är fylld av över hundra supersöta bilder av Joey när hon är utklädd till olika artister, skådespelare, kändisar men även mer vanliga bilder där hon representerar olika hobbies och yrken.

Här är 10 av Lauras fantastiska bilder:

1. En liten konstnär!

2. Är det Elvis eller?

3. Top Gun älskar vi ju!

 

4. Sötaste astronauten någonsin.

5. På SPA med gurkmask

6. Kläder från Mongoliet.

7. Ring mig sen baby!

8. Blomsterprinsessa!

9. Sångerskan Björk?

10. Boom – knockout!

Nu kanske du fick lite inspiration inför Halloween?
Dela gärna med dig till fler om du tyckte det var gulligt!

Dela på Facebook

Annons