Djur

Det ser ut som han är elak mot sin hund – men sekunder senare kan jag inte sluta skratta

av nuntium
3 september, 2017
Annons

En sak är säker och det är att hundar är några av de kanske mest bedårade varelserna som finns på jorden. Deras vackra karaktär, lojalitet och intelligens är något som dom är kända för. Det sägs att hundar är lika smarta som ett mänskligt barn på 2 år. Frågar du mig så är det ganska imponerande!

Genom den intelligens som hunden besitter så har dom hjälpt mänskligheten på många olika sätt. Du kan träna hunden till att göra tricks men du kan även träna upp deras förmåga att spåra bomber och droger.

Annons

Oavsett vad så är hundar väldigt lekfulla utav sig. De är flockdjur och älskar att vara en del av flocken och delta i de aktiviteter som vi gör med vänner och familj. Hundar gör ibland dumma upptåg som gör att vi människor blir underhållna.

Våra kära vänner på fyra ben kan få oss att skratta rakt ut utan att ens ha försökt. Dom finns där för oss när vi behöver någon som lyssnar utan att säga något. Kommer springande till dörren när vi kommer hem och viftar på svansen. Inte så konstigt att hunden kallas för människans bästa vän.

Kolla på hunden här nedan. Den här underbara hunden heter Mudd och är ett perfekt exempel på det sagt ovan. Han har tidigare aldrig stått på en studsmatta. En dag bestämmer hans ägare sig för att låta honom få prova. När han kliver upp på studsmattan så kan jag inte sluta skratta.

Kolla in klippet här nedan.

DELA klippet vidare om du också fick ett stort leende på läpparna!

Dela på Facebook

Annons