Intressant

Lärarinna hade sex med 13-årig elev i smyg – sedan avslöjades allt av smset

Annons
av nuntium
1 mars, 2019
Annons

28-årige läraren Brittany Zamora skickade sms till sin 13 årige elev med sexuella inviter.

När elevens föräldrar tittade i sonens telefon avslöjades lärarens misstänka övergrepp.

Annons

Föräldrarna stämmer nu både skolan och läraren och hennes man, skriver The Arizona Republic.

Det startade via en app som skolan använde för att kunna kommunicera med sina elever. Läraren som arbetade på en grundskola i Arizona, USA, ska ha bett elever som gick i sjätte klass att kontakta henne via appen, vilket just den 13-åriga eleven gjorde i februari 2018.

Bildkälla: MARICOPA COUNTY SHERIFF’S OFFICE

Enligt polisen blev konversationen snabbt flirtig och sexuell och enligt åtalet mot Brittany ska hon ha haft sex med pojken vid minst 4 tillfällen.

En av gångerna ska ha skett i hennes bil medans hennes man var och fiskade. Vid ett annat tillfälle ska de ha tagit på varandra på ett sexuellt sätt i klassrummet där läraren undervisar – medans andra elever var i klassrummet, skriver The Arizona Republic.

I konversationen som läraren har skickat till den 13-årige eleven ska hon bland annat ha skrivit att hon vill ha sex med honom, ”varje dag utan tidsbegränsningar”.

Polisen har beslagtagit lappar som eleven har skickat till läraren, flera av dem innehåller hjärtan och på en står det ”du är sexig”. Läraren ska också ha skickat bilder på sig själv där hon är naken och andra med underkläder, enligt tidningen.

Bildkälla: MARICOPA COUNTY SHERIFF’S OFFICE

Läraren är misstänkt för tio fall av sexuella övergrepp mot minderåriga, fem fall av olika typer av ofredande, bland annat för att ha skickat sexuella bilder, tagit på pojken sexuellt och för att ha haft sex på offentlig plats.

Läraren nekar till anklagelserna mot henne.

Annons
Dela på Facebook